Update 20 februari 2020: Willem&Drees bundelt haar krachten met Ekomenu. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Ekomenu. Voor jou betekent dit een nog betere gebruikerservaring en een nog meer persoonlijke box. Meer weten? Bekijk onze pagina over Ekomenu.

Beebox Kortingscode

Op zoek naar een aantrekkelijke Beebox kortingscode? Lijk het jou wel wat, zo’n Beebox bomvol verse producten die rechtstreeks van de boer komen elke week bij jou worden thuisbezorgd? De Beebox is een van de meest populaire maaltijdboxen in Nederland. Hoog tijd om de te kijken welke Beebox Kortingscode er zijn, om jou te helpen aan een heel aantrekkelijke korting op deze biologische maaltijdbox.

€10,- korting op Beebox naar keuze.

Ontvang 10 euro korting op je eerste Beebox Maaltijdbox! Je zit nergens aan vast

€10,- korting op Beebox naar keuze.

Ontvang 10 euro korting op je eerste Beebox Maaltijdbox! Je zit nergens aan vast

728x90

De Beebox onderscheidt zich duidelijk van andere grote jongens als HelloFresh, de Allerhande Box en Mathijs Maaltijdbox. Beebox is namelijk zowel EKO- als B-corp gecertificeerd. Dit toont maar aan dat Beebox ontzettend duurzaam en biologisch te werk gaan. Nu zul je misschien denken dat hier ook wel een prijskaartje aan hangt. Nou, dat valt mee! Bij Beebox betaal je vrijwel altijd minder dan voor vergelijkbare producten in de winkel. Deze eerlijke prijs is mogelijk doordat de producten direct van de boer naar de consument gaan, zonder tussenhandel. Wil jij de Beebox met extra veel korting proberen, en wil jij een overzicht van alle actuele en werkende Beebox kortingscodes van oktober 2023? Wij verzamelden ze voor jou speciaal op deze pagina!

Kortingscode Beebox oktober 2023

Hieronder vind je een overzicht met alle actuele Beebox kortingscodes die bij ons bekend zijn. Heb jij een nieuwe of betere actiecode van Beebox gevonden? Wij horen het graag! Zo bieden wij een zo actueel mogelijk overzicht met alle beschikbare Beebox Kortingen en betaal jij als consument nooit meer teveel. Om jouw korting te claimen kun je de code invoeren tijdens het bestelproces. Zodra je de box van jouw keuze in je winkelmand gelegd hebt, en je gegevens doorgegeven hebt, zie je vanzelf het veld “kortingscode” verschijnen. Werkt de code niet? Controleer dan even goed of je hoofdletters en kleine letters op de juiste manier overgenomen hebt. Ook wordt een O (de letter O) nog wel eens verward met een 0 (het cijfer 0).

Profiteer nu van €10 korting bij Willem&Drees

Wil je voordelig kennismaken met de Beebox van Willem&Drees? Klik op de onderstaande button en profiteer van €10 korting op jouw eerste Beebox!