Streekbox Maaltijdbox

Streekbox is een aanbieder van verse 100% Nederlandse maaltijdboxen. Streekbox heeft al jarenlang ervaring als leverancier van verse streekproducten uit het Groene hart. Inmiddels beperken zij zich al lang niet meer tot alleen het Groene Hart: uit heel Nederland leveren zij nu de lekkerste en meest verse streekproducten die zij vervolgens in hun overheerlijke Streekbox stoppen. Het opvallende van de Streekbox Maaltijdbox is dat zij 100% transparant zijn. Van elk product die je in de Streekbox tegenkomt kun je precies achterhalen waar uit Nederland het product vandaan komt. Zo komt bijvoorbeeld de witlof uit Limburg, de eieren uit Gelderland en de Courgette uit Zuid-Holland.

streekbox-biomenu

De Streekbox vergelijken met andere maaltijdboxen

Wil je de Streekbox vergelijken met vergelijkbare maaltijdboxen? Maaltijdbox.org begrijpt als geen ander dat je niet zomaar de eerste de beste maaltijdbox gaat bestellen. Daarom kun je hier ook de Streekbox vergelijken met andere maaltijdboxen. Streekbox onderscheidt zich door een relatief lage instapprijs en 100% Nederlandse producten. Het feit dat je van elk product kunt zien waar het geproduceerd is in Nederland is erg leuk en maakt het bereiden van de Streekbox een nog grotere beleving. Dit kan bijvoorbeeld niet bij het boodschappenpakket van HelloFresh Box. De abonnementsvorm wijkt eigenlijk niet af van de andere grote Maaltijdbox spelers. Wel is het prettig dat je zowel voor het weekend (donderdag en vrijdag) als het begin van de week (maandag) je Streekbox maaltijdbox kunt laten bezorgen. Wanneer je de Streekbox moet vergelijken met een andere aanbieder van een boodschappenpakket dan moet je denken aan partijen als De Krat en Beebox.

streekbox maaltijdbox vergelijken bestellen

De Streekbox bestellen en thuis laten bezorgen

Het bestellen van de Streekbox gaat erg eenvoudig en is binnen een paar minuten gedaan. Je kiest simpel de Streekbox Maaltijdbox die past bij jou. Vervolgens kies je het aantal personen en het aantal maaltijden dat je met Streekbox wilt bereiden. Om het product te bestellen klik je op de groene “bestel” button. Je gaat vervolgens automatisch naar de tweede stap van het bestelproces. Hier vul je het factuuradres in, en eventueel een afwijkend afleveradres. Ook kun je hier direct de eerste Streekbox betalen met iDeal. Wanneer je alles ingevuld hebt druk je op de “Plaat uw Bestelling” button. Zo eenvoudig is het om de Streekbox te Bestellen en thuis te laten bezorgen wanneer jou dat uitkomt!

De verschillende Streekbox Maaltijdboxen die je kunt kiezen

Streekbox biedt een overzichtelijk aantal verschillende maaltijdboxen. Je kunt kiezen voor een Gezinsbox, een SpecialsBox (Deze bevat voor het derde recept een aantal extra speciale ingrediënten) en een Veggie Box. Deze boxen bevatten altijd producten zodat je er drie maaltijden mee kunt bereiden. Je kunt wel kiezen voor hoeveel personen je deze boxen nodig hebt. Dit kan zijn 2 of 4 personen. In het geval van kleine kinderen die weinig eten zijn de Streekboxen ook geschikt voor 3 of 5 personen. Verder kun je kiezen of je de betreffende Streekbox eenmalig of wekelijks wilt ontvangen. Je kunt dus besluiten om de Streekbox eenmalig eens te proberen. Naast de maaltijdboxen biedt Streekbox ook een zogenaamde Fruitbox. Deze box zit bomvol heerlijk vers fruit zoals kiwi, sinaasappel, mandarijn, meloen en nog veel meer.

Hoe werkt het Streekbox abonnement?

Het Streekbox abonnement werkt nagenoeg hetzelfde als de meeste andere aanbieders van Maaltijdboxen. Je kunt zelf kiezen op welke dag je de Streekbox maaltijdbox ontvangt. Je hebt daarin de keuze tussen donderdag, vrijdag en maandag. Je moet wel een aantal dagen van tevoren bestellen om de box op de gewenste dag binnen te hebben. Wanneer je een Streekbox abonnement start betaal je de eerste maaltijdbox via iDeal. Bevalt het en wil je abonnee blijven? Dan kun je handig betalen via automatische incasso. Door in te loggen op je Streekbox account kun je je abonnement te alle tijde opzeggen of pauzeren. Voor een Streekbox abonnement hoef je niet perse thuis te zijn op het tijdstip dat je de Box wilt ontvangen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een ander afleveradres te gebruiken of je kunt de Streekbox maaltijdbox bij de buren laten bezorgen. Kortom: Een StreekBox abonnement is enorm flexibel! Bekijk ook de verschillende Streekbox ervaringen en reviews die wij verzamelden. Dergelijke reviews en ervaringen geven doorgaans een nog beter beeld van de kwaliteit van deze box.