De Krat Maaltijdbox

Authenticiteit, dat is wat de Krat Maaltijdbox uitstraalt. De website oogt vertrouwd en natuurlijk. Je kunt op de website alles lezen over de leveranciers wat veel vertrouwen wekt. Het is natuurlijk erg leuk als je kunt zien wie de producten uit jouw De Krat Maaltijdbox geproduceerd hebben. Daarnaast is De Krat ook ontzettend transparant over de inhoud van haar boxen. Je kunt per week precies zien wat de inhoud is van de verschillende kratten.

Alles wat je over De Krat moet weten in 1 minuut

De Krat in het kort:

  • 4 verschillende boxen
  • Personen: 1 t/m 4
  • Vegetarisch: Ja
  • Kindvriendelijk: Nee
  • Actietarief 1e box: €34,20
  • 2 pers. 3 maaltijden: €41,00 p/week

Waarom deze box proberen?
De Krat is de eerste maaltijdbox van Nederland! Het team bedenkt elke week 3 heerlijke recepten en bezorgt deze bij jou thuis. Altijd vol met de lekkerste recepten en ingrediënten van het seizoen. De box werkt met veel lokale leveranciers. Dat maakt het authentiek en geeft een uitstekende beleving.

De Krat Maaltijdbox vergelijken met andere boxen

Er zijn in Nederland inmiddels ruim 25 verschillende aanbieders van maaltijdboxen. Hoe maak ik in vredesnaam de juiste keuze? Op Maaltijdbox.org kun je de Krat Maaltijdbox vergelijken met tal van andere boxen. Wij vergelijken op basis van prijs, kwaliteit, service en inhoud. Hiermee helpen wij jou met het vergelijken van De Krat met andere populaire boxen / boodschappenpakketten zoals HelloFresh, Mathijs Maaltijdbox en de AH Allerhande Box. Om de boxen eerlijk en goed te vergelijken zijn wij ook razend benieuwd naar jouw ervaring met De Krat. Laat deze dan ook rustig achter zodat wij nog eerlijker en beter kunnen vergelijken!

de krat maaltijdbox vergelijken bestellen

De Krat Maaltijdbox bestellen

De Krat Maaltijdbox bestellen is niet moeilijk. Open de bestelpagina en kies het krat die past bij jou. Zoals hierboven genoemd, je hebt de keuze tussen een Gemakskrat en het Weekendkrat. Kies vervolgens ook voor hoeveel personen je wilt koken met De Krat Maaltijdbox. Wanneer je ook het aantal personen gekozen hebt klik je op de “bestellen” button. Je komt nu op een overzicht van de bestelling die je net gekozen hebt (Bijvoorbeeld Weekendkrat Extra, 2 persoons, 44 euro). Kies “verder” om je bestelling te vervolgen. Zodra je op de volgende pagina je gegevens ingevuld hebt heb je een eigen De Krat account. Via “Mijn Krat” kun je vervolgens je eerste bestelling plaatsen. Die betaal je met iDeal. De kratten daarna kun je betalen middels een automatische incasso.

De “kratten” / Maaltijdboxen van De Krat

Veel aanbieders van maaltijdboxen/foodboxen/boodschappenboxen noemen het product uiteindelijk toch een “maaltijdbox”. De Krat noemt het “kratten” en biedt de Gemaksrat en het Weekendkrat. Van beide kratten (of maaltijdboxen) is er een vegetarische versie beschikbaar. Van het Weekendkrat is er zelfs een “extra” versie met daarin wat extra speciale producten en ingrediënten. De Krat onderscheidt zich van veel andere aanbieders dooordat je er dus voor kunt kiezen om alleen een maaltijdbox te laten bezorgen voor een weekend. Dit is nog vrij uniek. Wanneer je de Gemakskrat of het Weekendkrat bestelt kun je direct aangeven of je het krat wilt voor 2, 3 of 4 personen. Qua inhoud kun je De Krat goed vergelijken met aanbieders van een boodschappenpakket als Streekbox en Beebox.

Het Flexibele abonnement van De Krat

De eerste keer dat je De Krat bestelt moet je de bestelling met iDeal betalen. Als het Krat bevalt en je een flexibel abonnement wilt, dan betaal je door middel van automatische incasso. Dit bedrag wordt dan afgeschreven op de dag dat het krat wordt bezorgd. Je hoeft dus niet, zoals bij andere aanbieders van een maaltijdbox, minimaal 2 of meer maaltijdboxen af te nemen voordat je kunt stoppen. Via “Mijn Krat” kun je jouw flexibele abonnement helemaal aanpassen naar jouw wensen. Ga je een weekje op vakantie en wil je De Krat niet ontvangen? Geen probleem! Je kunt elk moment pauzeren. Ook kun je hier bijvoorbeeld regelen dat je niet eens per week, maar eens in de twee weken een krat wilt ontvangen. Ook zaken als afleverdag en tijdstip worden allemaal via “Mijn Krat” geregeld.