Mathijs Maaltijdbox is nu De Familiebox

Mathijs Maaltijdbox is niet meer! Deze box werd enige jaren gelden opgestart door TV-kok Mathijs Vrieze. Vorig jaar werd Mathijs overgenomen door het bedrijf Bilder en de Clercq. En zij hebben er nu voor gekozen om te box volledig te rebranden naar De Familiebox, als onderdeel van  Bilder en de Clercq

Een maaltijdbox voor het hele gezin. Met gezond en lekker eten dat qua smaak is afgestemd op de hele familie. Dat is het idee achter de nieuwe Familiebox, een initiatief van Mathijs Maaltijdbox en Bilder en de Clercq. Maaltijdboxen winnen snel aan populariteit in ons land. Voor steeds meer mensen is het dé manier om snel een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Veel ouders ondervinden dat de gerechten vooral gericht zijn op volwassenen, waardoor het voor gezinnen minder aantrekkelijk is om hier gebruik van te maken.

de-familiebox-voor-hele-gezin

Kindvriendelijke recepten
Dat is vanaf nu verleden tijd met de Familiebox. “Hierin leggen we de nadruk op gerechten voor de hele familie. Voor ouders én hun kinderen”, zegt Jim Langelaan van Mathijs Maaltijdbox. “De gerechten zijn bovendien makkelijk te bereiden en staan dus snel op tafel, al binnen een half uur. Voor ouders betekent dat extra tijd die zij met hun gezin kunnen doorbrengen.” De Familiebox is ervoor gezinnen met of zonder kinderen en bevat gezonde en gevarieerde maaltijden voor drie of vier dagen gezellig samen eten.

Bilder & De Clercq
Daarnaast worden aan de Familiebox wekelijks bijzondere premium-gerechten van Bilder & De Clercq toegevoegd. Deze eetwinkel maakt gebruik van lokale producten en bezorgt nu sinds een jaar gerechten door heel Nederland. In oktober van 2017 maakten de investeerder achter dit bedrijf de overname van Mathijs Maaltijdbox bekend. “Bilder & De Clercq staat voor vers, zoveel mogelijk lokaal geproduceerd en op dit moment in het seizoen. We voegen deze premium producten toe aan de Familiebox. Op deze manier wordt samen eten een waar familiefeestje waar jong en oud van geniet. Ook wordt de maaltijdbox iedere maand uitgebreid met exclusieve gerechten, kook- en keukenartikelen.”

Introductieprijs
De Familiebox zit boordevol recepten die kinderen lekker vinden, bevat verse ingrediënten en wordt gekoeld thuisbezorgd. Wie de Familiebox nu bestelt betaalt niet 59 euro, maar slechts 35 euro.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *