Maaltijdbox bezorgdienst Leen Menken gaat op zondag bezorgen

De klanten van Leen Menken, distributeur van gekoelde en bevroren producten, kunnen hun producten nu ook op zondag laten bezorgen. Het wordt voor de consument dus steeds gemakkelijker om boodschappen en maaltijdboxen ook op de zondag te ontvangen. HelloFresh is op dit moment de enige maaltijdboxaanbieder waar de klant de mogelijkheid heeft om de maaltijdbox op de zondag te ontvangen. Dankzij deze nieuwe service van Leen Menken Foodservice Logistics komen er wellicht meer maaltijdboxaanbieders maar supermarkten die hun klanten op zondag gaan bedienen.

Leen Menken merkt dat er meer en meer vraag naar leveringen in het weekend ontstaat.  Samen met Marley Spoon is er nu een pilot gaande, waar de maaltijdboxen ook op zondag afgeleverd kunnen worden. Mogelijk dat andere maaltijdboxen op korte termijn ook volgen. Immers, met een extra bezorgdag op zondag kunnen aanbieders meerwaarde creëren naar hun klanten.

De maaltijdbox bezorgd in het weekend

Een belangrijk nadeel van veel foodboxen is op dit moment misschien wel de beperkte keuze in aflevering. HelloFresh is in die zin een uitzondering. Bij HelloFresh kun je namelijk op liefst 3 verschillende dagen de maaltijdbox laten bezorgen. Ook de Allerhande Box, die gebruik maakt van haar eigen bezorgdienst, kun je op vrijwel elk mogelijk moment bij je thuis laten bezorgen.

Maar hoe anders is dat bij bijvoorbeeld Mathijs Maaltijdbox. Mathijs kampt nog altijd met het probleem dat de box “slechts” leverbaar is op de maandagavond. Het is voor klanten ook niet mogelijk om een voorkeurstijd door te geven. Op de zondag krijgt de klant een SMS met daarin de verwachte levertijd. Voor mensen die de gehele maandagavond thuis zijn is dit geen enkel probleem. En ook als je af en toe weg bent, maar je buren vinden het geen enkel probleem om de maaltijdbox in ontvangst te nemen is het geen probleem. Vervelender wordt het als je een drukke agenda hebt, en maar weinig binding met je buren hebt. Benieuwd of aanbieders zoals Mathijs Maaltijdbox ook gebruik gaan maken van de diensten van Leen Menken!

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *