Welke paasboxen kunnen we verwachten in 2016?

Op zoek naar een paasbox voor 2016? Bekijk hier het verwachte overzicht van de verschillende Pasen-maaltijdboxen die wij verwachten. De maaltijdbox-aanbieders hebben er de afgelopen jaren een fijne traditie op na gehouden. De thematische maaltijdbox! Zowel met kerst als met pasen zien we regelmatig speciale maaltijdboxen verschijnen. Tot op heden zijn er nog maar weinig Paasboxen aangekondigd. En de tijd dringt! Want op 27 maart en 28 maart 2016 is het alweer Pasen.

De Paasbox van Beebox

beebox paasbox

Een Paas-maaltijdbox die we dit jaar zeker weer verwachten is die van Beebox. Vorig jaar gaven zij hun klanten de mogelijkheid om de eenmalige Paasbox te bestellen. Hierin zitten allerlei heerlijke en verse producten waarmee klanten in het paasweekend heerlijk kunnen lunchen en dineren. Kenmerkend waren vorig jaar de verse lentegroenten (uiteraard biologisch), van de eerste oogst! Bij de inhoud van de Beebox Paasbox kun je denken aan een heerlijk stuk lamsbout, bramensap, verse prei, broodhaantjes en nog veel meer. Op moment van schrijven heeft Beebox haar Paasbox 2016 nog niet aangekondigd. Wij houden het scherp voor jou in de gaten. Mochten wij nieuws horen dan lees je het natuurlijk direct op Maaltijdbox.org

Update Beebox Paasbox:
Beebox heeft zojuist bevestigd dat het ook met Pasen 2016 met een speciale Paasbox komt. Over de inhoud hopen we snel meer te weten!

De Marley Spoon Paasbox

Vorig jaar kwam ook Marley Spoon met een heuse eigen Paasbox op de proppen. Deze speciale Paas-editie van de maaltijdboxleverancier bevatte heerlijke producten waarmee elke Nederlander een voortreffelijk paasdiner kon bereiden. De box was dus geschikt voor zowel de beginner, als de iets meer ervaren thuiskok. Hollandse asperges, een spraakmakende kruidenjus en de Kamper Lamsbout waren zomaar wat producten die in deze thematische maaltijdbox zaten. Vorig jaar kostte deze Paasbox €6,50 per persoon, waarbij je minimaal een box voor 4 personen moest afnemen. Verzendkosten waren gratis. Ook de ontwikkelingen bij Marley Spoon met betrekking tot de Paasbox houden wij scherp in de gaten!

De NRC Paasbox van Streekbox

Twee jaar geleden hadden Streekbox en het NRC een unieke samenwerking. Lezers van het NRC konden profiteren van een speciale aanbieding voor de Paasbox van Streekbox. Een unieke samenwerking, die destijds resulteerde in enorm veel positieve reacties. Deze Paasbox had een geweldige inhoud met allerlei verse producten die lokaal geteeld werden of geproduceerd werden door lokale boeren. De NRC Paasbox van Streekbox bevatte zowel producten voor een heerlijke paasbrunch als een paasdiner. In 2015 verscheen deze Paas-maaltijdbox gek genoeg niet. Wij hopen dat er met Pasen 2016 weer een soortgelijke Pasen-Foodbox verschijnt zodat we met z’n allen weer kunnen genieten van heerlijk verse producten van het land!

nrc paasbox streekbox

Komt ook HelloFresh dit jaar met een Paasbox?

Stiekem verwachten wij dat ook HelloFresh dit jaar wel een met een speciale maaltijdbox met Pasen komt. HelloFresh staat immers bekend om het ruime assortiment. Met 3 “basisboxen”, maar ook door boxen als de Wijnbox en Fruitbox laat het bedrijf zien dat het elke doelgroep wil bedienen. Met kerst bood HelloFresh ook al 3(!) speciale kerstboxen aan. Een Paasbox past hoogst waarschijnlijk dus wel in hun straatje. Zodra we meer van HelloFresh horen, lees je daar alles over op deze website!

Update HelloFresh Paasbox:
Zojuist kregen wij de volgende reactie van HelloFresh op de vraag of zij met een speciale maaltijdbox met Pasen komen: “Wij hebben geen speciale box met Pasen, maar onze Ontbijtbox bevat in die week wel een speciaal paasontbijt. Hierin zit onder andere: een paashaanbroodje, gekookt eitje, salade, crackers, appel-frambozenspread en perssinaasappels om zelf verse jus d’orange te maken.”

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *