Nieuw: Marley Spoon Dinerbox

Marley Spoon lanceert deze week de Dinerbox. Het betreft een speciale editie van de maaltijdbox met een deluxe 2-gangendiner voor 4 personen. De box is te bestellen vanaf 6 maart 2018 en heeft een prijskaartje van €52. De box kun je – ook zonder lidmaatschap – bestellen via Marleyspoon.nl. Met deze nieuwe box wil Marley Spoon nog meer aansluiting vinden bij haar klanten. Het bedrijf kondigt daarnaast een speciale Paasbox aan met paasbrunch recepten, en komende zomer staat er ook een BBQ-box op de planning.

Wat is het verschil met de reguliere maaltijdbox?

Wat is er nu zo uniek aan deze Dinerbox? Goede vraag, want er is immers al een foodbox voor 4 personen beschikbaar. Het grote verschil met de reguliere maaltijdbox van Marley Spoon is dat deze Dinerbox slechts één maaltijd bevat. Maar het is niet zomaar een maaltijd: het betreft een compleet deluxe 2-gangendiner voor 4 personen. Met deze box zet je een diner op tafel dat in menig restaurant niet zou misstaan. Je kunt het wel vergelijken met Marley Spoon kerstbox van eind vorig jaar.

dinerbox marley spoon 2-gangen dinerDe Dinerbox kies je dus niet wanneer je snel en eenvoudig een gezonde en lekkere maaltijd op tafel wil zetten. Nee, je kiest deze box voor een uniek, sfeervol en gezellig etentje met vrienden of familie. Het menu heeft een bereidingstijd van ongeveer één uur. Vooralsnog lijkt het om een eenmalige editie te gaan. De box is te bestellen van 6 maart tot en met 29 april. Wanneer er veel animo is verwachten we dat Marley Spoon vaker met een speciale Dinerbox komt.

Wat staat er op het menu?

De eerste Marley Spoon Dinerbox bevat alle ingrediënten en recepten voor een luxe en compleet 2-gangen diner.

1. Gebakken malse varkenshaas
Het etentje begint met een perfect gebakken malse varkenshaas in een krokant kruimellaagje, op een bedje van romige risotto, geserveerd met een hartige blauwe bessen-balsamicosaus. Deze smaken combineren perfect en –  zo verzekert Marley Spoon –  garanderen dan ook een unieke smaakbeleving.

2. Gebakken peren
De afsluiter van het eetfestijn is een in de oven gebakken peren met een laagje karamel verrijkt met rozemarijn. In combinatie met de romige vanille crème en crunchy pistachenootjes is dit dessert zeker niet alleen een hit bij de zoetekauwen.

Kortom: wil jij genieten van een uniek en overheerlijk etentje met je familie of vrienden? Dan is deze Dinerbox absoluut de moeite waard. Heb jij afgelopen kerst de Kerstbox van Marley Spoon (of een andere kerstbox) positief ervaren? Dan weten we zeker dat dit iets voor jou is.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *