Weight Watchers maaltijdbox

Weight Watchers is bekend vanwege de persoonlijke afvalplannen waarmee het bedrijf vrouwen van over de hele wereld helpt met afvallen. Sinds kort is er ook de eigen Weight Watchers Foodbox. Op deze pagina lees je meer informatie over deze speciale maaltijdbox van Weight Watchers. Wat kun je in de box aantreffen, hoe werkt het abonnement en wat zijn de kosten? Of klik door naar de informatie over de maaltijdbox om af te vallen.

Bij Weight Watchers draait het natuurlijk om afvallen op een gezonde en duurzame manier. De Foodbox past dan ook perfect in het plaatje. De maaltijdbox bevat verse ingrediënten, heerlijke recepten, die lekker makkelijk bij jou thuisbezorgd worden. Dankzij het speciale Proefpakket kun je de maaltijdbox vrijblijvend een weekje proberen. Ergens aan vastzitten is sowieso niet het geval. De Foodbox van Weight Watchers werkt met een flexibel abonnement. Wijzigen, pauzeren en opzeggen is op elk moment mogelijk via jouw eigen online account.

weight watchers maaltijdbox

Wat tref ik aan in de Weight Watchers Maaltijdbox?

De Weight Watchers Foodbox bevat gezonde ingrediënten voor 4 gevarieerde maaltijden. Je kunt kiezen voor een variant voor jou en je partner, of voor een maaltijdbox voor het hele gezin. De recepten zijn niet zomaar samengesteld. Speciale professionele diëtistes zijn elke week druk bezig met het bedenken en samenstellen van recepten die naadloos bij jouw Weight Watches programma passen. Zo zijn “een volle agenda”, of “vergeten boodschappen te doen” niet langer geldige excuses om ongezond te eten. Je hebt de box met alle gezonde producten en ingrediënten immers al in huis. Het enige wat je nog te doen staat is het bereiden van de eenvoudige maar tegelijkertijd veelzijdige en gezonde maaltijden!

De Weight Watchers Foodbox kent een aantal belangrijke voordelen: Minder stress, gezond, gemak, voor iedereen, 4 dagen, tijdswinst, flexibel. De maaltijdbox is dus eigenlijk vooral voor mensen die wel gezond en gevarieerd willen eten en willen afslanken, maar vaak (te) weinig tijd hebben om zelf de recepten te bedenken en de boodschappen te doen. Het enige wat je hoeft te doen is de gemakkelijke recepten te koken en ervan te genieten. De gemiddelde bereidingstijd bedraagt 30 minuten. Wat Weight Watchers voor jou doet is het creëren van lekkere recepten, de beste producten selecteren, en de maaltijdbox gratis bij jou afleveren.

Wat kost de maaltijdbox van Weight Watchers?

Wij zijn erg enthousiast over het concept van de Weight Watchers Foodbox: Gezonde recepten, een flexibel abonnement en professionele diëtistes die zorgen dat de recepten passen bij jou. Een struikelblok voor veel consumenten is vooralsnog de prijs. De Weight Watchers maaltijdbox voor 2 personen en 4 maaltijden kost liefst € 69,75 per week. Aan de variant voor 4 personen en 4 maaltijden hangt een prijskaartje van € 89,75 per week. Wanneer je al werkt met het Weight Watchers programma kan dit natuurlijk een ontzettend goede box zijn om jouw doelen te realiseren. Ben je echter puur op zoek naar het gemak van een maaltijdbox, dan zijn er voldoende (goedkopere) alternatieven. De vergelijkbare HelloFresh Originalbox kost bijvoorbeeld “slechts” € 49,00 (Nederland) of € 53,00 (België) voor 5 maaltijden en 2 personen. 

Weight Watchers Foodbox ervaringen

Ons advies: leef je al met een persoonlijk dieetplan bij bijvoorbeeld Weight Watchers? Dan is deze foodbox zeker een zeer welkome aanvulling op jouw levensstijl. Ben je echter op zoek naar een foodbox voor het gemak en omdat je gezonder en gevarieerder wil eten? Dan kun je ons inziens ook prima terecht bij de wat goedkopere aanbieders als HelloFresh. Heb jij zelf ervaringen met de Weight Watchers Foodbox? Wij zijn ontzettend benieuwd naar jouw ervaringen. Is het jou bijvoorbeeld gelukt om met deze maaltijdbox te laatste kilo’s kwijt te raken? Passen de recepten van de professionele diëtistes daadwerkelijk bij jou? En wat vind je van het flexibele lidmaatschap? Laat het gerust weten! Op die manier krijgen ook andere consumenten een beter beeld bij deze maaltijdbox van weight watchers.

De Weight Watchers Foodbox is op dit moment alleen beschikbaar voor Belgische consumenten. Of de box ook in Nederland bezorgd gaat worden is nog niet bekend. Houd onze website in de gaten voor updates en meer informatie!