Update maaltijdbox kortingscodes februari 2017

Begin dit jaar zijn er weer ontzettend veel maaltijdbox kortingscodes gecommuniceerd. Hoog tijd om deze actiecodes weer op een rijtje te zetten. Wil jij eens voordelig (eenmalig) een foodbox proberen? Dankzij deze aantrekkelijke kortingscodes haal je jouw eerste box nu extra voordelig in huis. Zit ik dan niet direct vast aan een abonnement? Nee, dat is beslist niet het geval. De meeste aanbieders werken met een zogeheten flexibel lidmaatschap. Dit houdt in dat jij op elk moment je lidmaatschap weer op kunt zeggen. Dus wil je gewoon eenmalig een box proberen met korting? Dan zeg je jouw abonnement gewoon weer stop nadat je de eerste box ontvangen hebt.

Twee keer €10,- korting bij HelloFresh

HelloFresh heeft een mooie actie: je ontvangt nu €10,- korting op zowel je eerste als tweede maaltijdbox. In totaal ontvang je dus €20 korting. De Originalbox voor 2 personen en 3 gerechten bestel je met deze code voor slechts €29,-. Bevalt het? Dan kan je ook een tweede box nemen voor de scherpe prijs van €29. Uiteraard ben je niet verplicht om deze tweede box af te nemen. Je kunt je abonnement gewoon stopzetten wanneer je wil. Zie ook HelloFresh Kortingscode voor meer informatie en werkende codes. Je kiest nu zelf uit 10 recepten, absoluut het proberen waard.

€20 kortingscode bij Marley Spoon

Ook Marley Spoon biedt altijd een mooie welkomstkorting. Je ontvangt nu direct 20 euro korting op je eerste Marley Spoon Foodbox. De Classic Box voor 2 personen en 3 gerechten heeft normaal een prijskaartje van €39,90. Met onze Marley Spoon kortingscode bestel je deze foodbox voor maar €19,90. Kwalitatieve en bijzondere recepten. Probeer het nu heel voordelig uit!

€10,- korting op de Allerhande Box

Ook Albert Heijn biedt weer een mooie actiecode voor de Allerhande Box. Dankzij de Allerhande Kortingscode ontvang je direct 10 euro korting op jouw eerste Allerhande Foodbox. De 2-persoons Inspiratiebox met 3 bijzondere gerechten voor 2 personen kost dan nog maar €27,50. De Familiebox voor 4 personen kost na het verzilveren van de kortingscode slechts €39,-. Het voordeel van de Allerhande Box? Je kunt direct al je andere boodschappen mee bestellen zonder extra bezorgkosten te betalen.

50% korting bij Mathijs Maaltijdbox

Mathijs Maaltijdbox heeft een kleine metamorfose ondergaan: de box van TV-kok Mathijs Vrieze is nu alleen nog beschikbaar in de als Familiebox. De variatiebox en flexitariërbox zijn komen te vervallen. Mathijs Maaltijdbox richt zich nu helemaal op gezonde, lekkere recepten voor het hele gezin. En deze box kun je nu heel voordelig uitproberen. Dankzij onze korting op de Familiebox bestel je de Familiebox met 4 gerechten voor 2 volwassenen + 2 kinderen voor slechts €29. Dat komt neer op slechts €1,80 per persoon per maaltijd.

10% korting op Ekomenu

Een van de nieuwste kortingscodes die wij online hebben is de Ekomenu kortingscode. Dankzij deze code kun je jouw eerste Ekomenu proberen met een mooie korting van 10%. Het variatiemenu voor 2 personen met 3 maaltijden kost normaal gesproken €39. Danzij de Ekomenu couponcode bestel je deze tijdelijk voor maar €35,10. Een aantrekkelijke code om deze biologische box eens te proberen. Bij Ekomenu is de keuze enorm: naast het variatie menu kan je de korting ook gebruiken voor het familie, vegetarische, vegan, koolhydraatarme, gluten-lactosevrije, of streekbox-menu.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *