Lees onze ervaringen met Chef Ali

De afgelopen weken zijn we weer druk met het testen van nieuwe maaltijdboxen. Deze maand was het onder andere tijd om de maaltijdbox van Chef Ali eens onder de loep te nemen. In onze uitgebreide Chef Ali Review vind je foto’s en een uitgebreide review. Check snel de pagina voor ons oordeel over deze foodbox.

Wat is Chef Ali?
Een aantal maanden geleden plaatsten wij al een berichtje over de foodbox van Chef Ali. Een start-up die zich volledig focust op de 1-miljoen halal-eters die ons land rijk is. Mounir Toub, chef-kok bekend van 24 Kitchen, is verantwoordelijk voor de recepten. Het mooie aan Chef Ali is dat alle producten op een duurzame manier tot stand komen. Zo worden groenten en kruiden geweekt in de eigen moestuin, en heeft Chef Ali veel lokale leveranciers van duurzame producten. Sinds kort levert Chef Ali met distributiepartij Leen Menken door heel Nederland. De slogan “Een maaltijdbox voor iedereen” komt dan ook helemaal tot z’n recht.

Wat voor recepten tref ik aan bij Chef Ali?
Zoals genoemd, de recepten uit de Chef Ali maaltijdbox zijn 100% halal. Maar daar is niet alles mee gezegd. Met deze foodbox maak je op een heel laagdrempelige manier kennis met heerlijke gerechten van over de hele wereld. De focus ligt daarbij op de Arabische en Mediterrane keuken. De recepten zijn bovendien gemakkelijk te volgen waardoor een maaltijd altijd binnen 30 minuten op tafel staat.

Chef Ali, iets voor jou?
Wil jij weten of deze maaltijdbox iets voor jou is? Check dan snel onze volledige review. Hier vind je meer informatie over het bestelproces, de recepten en de achtergrond van het bedrijf. Tip: Chef Ali heeft op dit moment een actie waarmee je liefst 50% korting op je eerste box ontvangt. Hierdoor betaal je geen €29,- maar slechts €14,50,- voor jouw eerste box (voor 1 persoon).

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *