Nieuw: De Surinaamse maaltijdbox van Faja Lobi

Het lijkt er op dat er bijna elke week wel een nieuwe partij toetreedt tot de maaltijdbox-markt. Gelukkig richten steeds meer nieuwe foodboxen zich op een specifieke niche. En dat is voor de consument alleen maar goed nieuws. Deze week zagen wij de Surinaamse maaltijdbox met producten van Faja Lobi voorbij komen. Deze maaltijdbox kun je vinden en bestellen op surinaamsetenonline.nl. In deze post een korte introductie van deze verrassende nieuwe foodbox.

Hoe laat je consumenten op een laagdrempelige manier kennismaken met de Surinaamse keuken? Een speciale Surinaamse Foodbox luidt het antwoord! Surinaamsetenonline.nl verkoopt nu 3 maanden de Surinaamse Boxen, en heeft al veel nieuwe culinaire vrienden verwelkomt.

De Surinaamse maaltijdbox van Faja Lobi werkt wel iets anders dan bekende namen als HelloFresh en Marley Spoon. Je hoeft namelijk geen abonnement te nemen, je bestel de box alleen wanneer jou dat uitkomt. Het is ook niet helemaal duidelijk of de boxen worden geleverd met recepten en/of de boxen specifiek geschikt zijn voor een bepaald aantal maaltijden. Feit is wel dat je op surinaamsetenonline.nl ontzettend veel heerlijke Surinaamse recepten kunt vinden. Met de inhoud van de box moet je dus zeker een heel eind kunnen komen.

faja lobi surinaamse foodbox

Welke Surinaamse maaltijdboxen zijn er?

De keuze is in elk geval groot. Op Surinaamsetenonline.nl klik je op het kopje “foodboxen”, waarna je de keuze uit liefst 6 producten hebt. Daaronder valt een Surinaamse Nasi-Bami box, een Roti box, smaakmakers box, vrienden box, welkom box en een speciale wokpan.

Elke box heeft weer zijn eigen doel. Met de Nasi-Bami Box maak je de lekkerste Surnaamse Nasi & Bami, en met de Roti Box evenzo de lekkerste Surinaamse Roti. De Smaakmakers box is weer geschikt voor mensen die eens kennis willen maken met de veelzijdige Surinaamse keuken. Hetzelfde geldt in zekere zin voor de Vrienden Box en de Welkom Box.

Alle Surinaamse maaltijdboxen met heerlijke Faja Lobi producten zijn verkrijgbaar op Surinaamsetenonline.nl en hebben een prijskaartje van €24,90 per stuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *