Onzemaaltijdbox.nl revolutionair in de wereld van de maaltijdbox

Waar je tegenwoordig struikelt over de zoveelste nieuwe maaltijdboxaanbieder, is er nu een die het anders aanpakt en met een nieuw concept op de markt komt.

“De klant wil gezond, gemak, invloed en het liefst vandaag nog geleverd krijgen”, zo luidt de visie van het bedrijf. “Wij spelen daar op in, door een box te bieden met grote flexibiliteit, die de klant vandaag nog in huis kan krijgen”

Ver onder de prijs.
Naast ongekende flexibiliteit, bij deze box wordt je niet beperkt door het menu van de week of aflevermomenten, is ook de prijs revolutionair. Je hebt al een complete box vanaf slechts €2,- per persoon per maaltijd, daar waar andere spelers op de markt tegen de €5,- per persoon per maaltijd uitkomen. Daarmee is het bedrijf ook grote ketens zoals Jumbo en Lidl, die bezig zijn een maaltijdbox te ontwikkelen, een stap voor.

“Onzemaaltijdbox is voor vrijwel iedereen geschikt, ongeacht budget en voorkeuren, omdat het zo flexibel is. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de aanbevelingen uit de Nieuwe Schijf van 5 met variatie binnen alle voedingsgroepen, iedere dag minimaal 200 gram groenten per persoon en bescheiden porties vlees ”

Internationaal
Voorlopig draait het bedrijf in Nederland en België en de resultaten zien er goed uit. Onzemaaltijdbox denkt een zeer breed publiek te gaan aantrekken en kijkt daarom vooruit.

“Het succes beperkt zich niet tot Nederland. Binnenkort hopen we een Duitse en een Engelstalige.com-versie te lanceren.”

Binnen 10 minuten geregeld
Feitelijk gezien koop je bij Onzemaaltijdbox.nl niet letterlijk een doos met inhoud, maar een zeer aantrekkelijk geprijsde download, waarmee de klant direct de 4 gezonde gevarieerde recepten en het bijbehorende snelle boodschappenlijstje op zijn mobiel heeft. Binnen 10 minuten is alles te bestellen bij een onlinebestelsupermarkt, welke veelal de volgende dag al kan leveren. Letterlijk alles staat op de lijst tot en met het zout aan toe, dus nooit meer de ergernis dat je alsnog iets niet in huis hebt.

“Kortom met Onzemaaltijdbox haal je hetzelfde gemak, sneller in huis bespaar je gemakkelijk de helft van de kosten van een maaltijdbox.”

 Van Bio tot Beter leven keurmerk, alles kan.
Wie vandaag al wil koken uit de box, schaft een download met een menu naar keuze aan en shopt binnen 25 minuten gemakkelijk alles bij elkaar in een willekeurige supermarkt. Alles biologisch, voorgesneden, goedkoop, van de markt of een artikel wat je niet lust vervangen – dat is geheel aan de klant.

“Natuurlijk pik je en passant nog even wat voor het ontbijt en tussendoor mee, want het is een grote misvatting dat je met een maaltijdbox geen boodschappen meer hoeft te doen. Met deze box ben je in ieder geval in 1x klaar voor de komende 4 dagen.“

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *