Nu ook maaltijdbox tegen kater verkrijgbaar

Opvallend nieuws uit Groningen deze week. Twee Groningse studenten hebben een wel heel bijzondere maaltijdbox bedacht: De Brakke Box. Deze maaltijdbox is speciaal bedoelt voor mensen die ‘s ochtends regelmatig met een kater wakker worden. De brakke Box bevat dan ook verschillende tovermiddelen zoals bananen, croissants, chocoladebroodjes, , soep, pijnstillers, detox thee en espresso. Kortom, alle producten die je nodig hebt om er weer bovenop te komen na een avondje stappen. De Groninger studenten zijn van plan om de Brakke Box op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag te bezorgen. De bezorgtijden liggen tussen 11 uur en 14 uur. Via de website Brakkebox.nl kun je jouw eerste box direct bestellen. Betaling kan contant aan de deur, of vooraf via iDeal. De Brakke Box heeft een prijskaartje van 8 euro. Voorlopig kunnen alleen inwoners van Groningen de box bestellen, maar de twee Groningers hebben zeker plannen om de Brakke Box ook in andere steden te lanceren. In het eerste weekend werden er direct 25 exemplaren verkocht. Dus in zekere zin lijkt het idee al aan te slaan bij de Groninger studenten;)

Brakke Box en HelloFresh Ontbijtbox

Wie houdt van een goed ontbijt, maar geen zin heeft om naar de supermarkt te gaan, kan ook kiezen voor de HelloFresh ontbijtbox. 5 keer ontbijten voor 2 personen kost 25 euro per week. Helaas is de ontbijtbox alleen te bestellen in combinatie met een reguliere maaltijdbox voor het avondeten. Het is dus nog niet mogelijk om alleen de ontbijtbox van HelloFresh aan te schaffen. Naast HelloFresh hebben nog maar weinig maaltijdbox-aanbieders zich gewaagd aan een speciale box voor het ontbijt. Voorlopig kunnen inwoners van Groningen dus wel een heel goedkoop ontbijt scoren van 8 euro. Misschien moet Brakke Box ook een box overwegen voor de niet-student, die ‘s ochtends ook genieten wil van een lekker ontbijt, maar niet zit te wachten op pijnstillers en detox thee.

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *