Colruyt lanceert maaltijdbox voor hele gezin

De Belgische supermarkt Colruyt lanceert haar eigen kindvriendelijke maaltijdbox: De Lekker Koken-maaltijdbox. De foodbox is beschikbaar in 2 groottes. Er is een box met 3 porties (2 volwassenen + 1 of 2 kinderen), en een box met 4 porties (2 volwassenen + 2 of 3 kinderen). De box met 3 porties kost €52, en de box met 4 porties kost €59. De box is een uitkomst voor (jonge) gezinnen. De recepten zijn namelijk 100% kindvriendelijk en snel te bereiden. De Lekker Koken-maaltijdbox werkt niet met een abonnement. Inwoners van België kunnen de box bestellen via de website van Collect & Go. Wanneer je vandaag besteld, kun je de box de volgende al afhalen. Bezorging aan huis gebeurt nog niet.

Samengesteld door het kookteam van Colruyt
Colruyt wil zich met haar eigen maaltijdbox helemaal toeleggen op de jonge gezinnen. Colruyt begrijpt als geen ander dat het gezinsleven vaak druk en hectisch is. Precies om die reden stelt de Belgische supermarkt een box samen waarmee je “snel een evenwichtige en gevarieerde maaltijd op tafel zet”. Zo maken kinderen van jongs af aan kennis met gezonde producten. Bovendien blijft er zo meer tijd over voor het gezin.

Waarom de maaltijdbox van Colruyt proberen?

Ben je woonachtig in België, en zoek je een maaltijdbox voor het hele gezin? Dan is de Lekker Koken Foodbox zeker het overwegen waard. De belangrijkste voordelen van de box zijn:

  • Gezond, voor het hele gezin
  • Snel op tafel (binnen 30 minuten)
  • Beschikbaar in 3 of 4 porties
  • Samengesteld door het kookteam van Colruyt
  • Veel variatie in ingrediënten

De box is dus online te bestellen via de website van Colruyt (colruyt.collectandgo.be). Wanneer je de box vandaag voor 00:00 online bestelt, kan je ‘m de volgende dag al afhalen. Dit kan bij een van de 13 Collect&Go afhaalpunten. De deelnemende pick-up points zijn Beveren, Brakel, Deinze, Dendermonde, Gent, Geraardsbergen, Groot-Bijgaarden, Hamme, Heist-op-den-Berg, Lede, Roeselare Mandel, Sint-Gillis-Waas, Wilrijk Drive.

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *