Een maaltijdbox voor de kerst populairder dan ooit

kerstbox-header-mobile

Het lijkt dit jaar groter dan ooit te worden: het aantal Nederlandse consumenten dat een kerst maaltijdbox bestelt. Steeds meer Nederlanders kiezen dus voor het gemak, en de verrassing van een speciale kerst-gerelateerde maaltijdbox. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je niet zelf alle gangen hoeft uit te denken, en misschien nog wel belangrijker: dat je niet zelf naar de drukke supermarkt hoeft te gaan om alle boodschappen mee te slepen.

Onderzoek van 24meal.nl toont aan dat er dit jaar keuze is uit ruim 25 verschillende kerstboxen. En het zijn beslist niet de meest eenvoudige maaltijdboxen die je terug ziet komen. Vooral kerstboxen met een gevarieerd 4-gangendiner lijken in trek bij de Nederlander. Daarnaast wordt er ook voor steeds grotere groepen besteld. Foodboxen voor 8 tot 10 personen is allang geen uitzondering meer vertelt Eefje Burgman van de Krat.

Maar niet alleen de bekende maaltijdbox leveranciers als HelloFresh, Mathijs Maaltijdbox en de AH Allerhande Box mikken op een speciale kerstbox. Ook een mediabedrijf als NRC heeft ook dit jaar haar eigen kerstbox. En dat is al de 4e keer op rij.

Kerstboxen zijn dus “hot”. Hoewel een kerst maaltijdbox niet ontzettend goedkoop is, is het wel erg gemakkelijk. Je bent rond kerst immers al erg druk, en het is handig wanneer je hier en daar een handje geholpen wordt. Bovendien is het natuurlijk ook ontzettend leuk om je vrienden en familie te verrassen met een gevarieerd en onvergetelijk kerstdiner wat jij zelf op tafel zet!

Aanbod kerstboxen in 2016

Ook met kerst 2016 kan ieder gezin weer genieten van een onbezorgd kerstdiner. Waarom zou je nog lang piekeren over de inhoud van het kerstmenu dit jaar? En waarom zou je nog naar een drukke supermarkt gaan? Onder andere HelloFresh en Albert Heijn hebben dat werk al voor jou gedaan! Bestel bijvoorbeeld de Albert Heijn Kerstbox online! Deze box, (prijskaartje: 75 euro) bevat een overheerlijk 4-gangen diner voor 4 personen. Geniet van ware delicatessen als gazpacho met gerookte amandelen, malse hertenbiefstuk en een brownietaart. Ook de kerstbox van HelloFresh liegt er dit jaar niet om! Bekijk snel welke overheerlijke gerechten je in deze box mag verwachten!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *