Totally Fit Kidz met Mathijs Vrieze vanaf 2 januari weer op de buis

Vanaf 2 januari is TV-kok Mathijs Vrieze, bekend van de Mathijs Maaltijdbox, weer op de buis te zien. Hij zal weer het programma Totally Fit Kidz presenteren. Dit programma wordt vanaf 2 januari 2016 elke zaterdag en zondag om 15.30 uitgezonden via RTL Telekids. In het programma geeft Vrieze kinderen en hun ouders allerlei tips voor een gezonde én lekkere lunch. Het TV Programma werd in het najaar van 2015 ook al uitgezonden. In deze reeks hielp het programma om ouders en kinderen op een speelse wijze om te gaan met een gezonde levensstijl. Het programma werd destijds geproduceerd in samenwerking met de Hartstichting en het Nationaal Schoolontbijt. Ook deze laatste 2 partijen strijden voor een gezondere levensstijl onder kinderen. Bewustwording van wat kinderen eten en hoe zij bewegen is daarvoor een belangrijke stap.

In de reeks ging Mathijs Vrieze, samen met zijn collega Ingrid op bezoek bij basisscholen door heel Nederland. Samen met kinderen werden gezonde traktaties gemaakt. Ook was een verrassingsontbijt een leuk terugkerend item. Daarnaast werden de broodtrommels van de kinderen “geïnspecteerd” met als belangrijke vraag: Is deze lunch gezond, en hoe zou je het nog gezonder kunnen maken? Naast lunch en voeding gaat het programma ook over sporten en bewegen. Ingrid Jansen, bekend als danscoach, laat de meest leuke sporten zien. Ook gaat zij langs bekende Nederlandse sporters om Nederlandse kinderen op die manier enthousiast te maken over sporten en bewegen.

Voor Mathijs Vrieze is het natuurlijk leuke publiciteit om een eigen TV-programma te presenteren. Mathijs is immers het gezicht van zijn eigen Mathijs Maaltijdbox. Zichtbaar zijn op de Nederlandse televisie kan zijn naamsbekendheid ten goede komen. Eerder deze week melden wij al dat ook HelloFresh het gezicht van een beroemde kok aan zich heeft verbonden. Niemand minder dan Jamie Oliver wordt het gezicht van de bekende Duitse maaltijdboxleverancier.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *