Nieuwe review online: het Kratje Slank

Afgelopen week mochten wij weer een nieuwe maaltijdbox uitproberen: Het Kratje Slank van De Krat. Een foodbox gericht op iedereen die graag meer bewust, gezond maar vooral ook lekker wil eten. Het Kratje Slank is niet alleen bedoeld voor mensen die direct een paar kilo willen kwijtraken. Eigenlijk is deze maaltijdbox geschikt voor iedereen die bewust en lekker wil eten. Je bepaalt bovendien min of meer zelf hoeveel calorieën je binnenkrijgt.

Handige Slanktips
Bij elk recept worden er een aantal zogenaamde “Slanktips” genoemd die kunt gebruiken om het gerecht nog wat caloriearmer te maken. Wat doe je dan met de overgebleven ingrediënten vraag je je misschien af? Heel simpel: in het receptenboekje staan steeds concrete tips hoe je deze kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een super gezonde lunch. Het Kratje Slank denkt dus goed met je mee wat bijzonder fijn is. Benieuwd naar onze complete review? Bezoek dan snel Review Kratje Slank voor meer informatie, foto’s en een eindoordeel.

Wat is Kratje Slank?

Het Kratje Slank is een initiatief van De krat in samenwerking met afvaldeskundige Mieke Kosters. Misschien ken je haar wel van het boek “in 20 minuten van XL naar S”. Samen stellen zij elke week 3 heerlijke en gezonde recepten samen. Zoals je wel gewend bent van De Krat zijn vrijwel alle ingrediënten lokaal geproduceerd en hartstikke biologisch. Een extra pluspunt voor deze foodbox. Het Kratje slank kun je eenvoudig & snel bestellen via dekrat.nl. De box is verkrijgbaar voor 2 of 4 personen, en bevat altijd 3 gerechten. De prijs van het Kratje Slank is vergelijkbaar met andere foodboxen: €39,- voor 2 personen en €59,- voor 4 personen. De box wordt inmiddels landelijk bezorgd, dus heel Nederland kan ‘m thuis laten bezorgen. Het Kratje Slank wordt op maandag en dinsdag bezorgd. Dat is aan het eind van de middag of in de avond. Dankzij een trackingcode kun je jouw levering in de gaten houden.

 

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *