Nu 50% korting bij Mathijs Maaltijdbox

Mathijs Maaltijdbox heeft het roer omgegooid. De bekende foodbox van TV-kok Mathijs Vrieze verkoopt vanaf nu alleen nog de Familiebox. Dat betekent dat de Variatiebox en de Flexitarierbox van Mathijs niet langer verkrijgbaar zijn. Mathijs richt zich door deze keuze dus vooral nog op (jonge) gezinnen die gemakkelijk en gezond willen eten. Dankzij een exclusieve kortingscode van 50% kun je deze bekende Familiebox nu tegen een enorme korting eens proberen. De Familiebox is er in 2 varianten: De “middel” variant, en de “grote” variant.

Wat betaal ik voor de Mathijs Familiebox na de korting?

  • Op de “Middel” box ontvang je 50% korting. Deze kost dus geen €59, maar slechts €29,-
  • Op de “Grote” variant ontvang je ook 50% korting. Deze box kost dus geen €69 maar €34,-

Een zeer aantrekkelijke box voor jonge gezinnen die eens op een extra voordelige manier kennis willen maken met Mathijs Maaltijdbox. Het kenmerk van de Familiebox van Mathijs is dat de gerechten eenvoudig zijn, en snel op tafel staan. Hierdoor houd je meer tijd over om echt aandacht aan je gezin te besteden.

Welke variant van de Familiebox is geschikt voor mij?

Mathijs Maaltijdbox biedt twee verschillende varianten aan van de Familiebox. Een middel versie, en een grote variant. De middel-versie is geschikt voor gezinnen met 1 of 2 kinderen. De grote variant is handig als je met 2 of 3 kinderen bent. Op beide boxen is de korting trouwens gewoon geldig. Dus wil jij extra voordelig kennis maken met Mathijs Maaltijdbox? Profiteer dan snel van de 50% korting. De actie loopt namelijk tot en met 28 februari. Klik op de button en de 50% korting wordt meteen toegepast in je winkelmand. Je zit nergens aan vast. Het flexibele abonnement van Mathijs kun je namelijk op ieder moment weer stopzetten of pauzeren. Zie ook de pagina kortingscode De Familiebox voor meer informatie en voorwaarden m.b.t. de acties en kortingen.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *