Bekijk de december-boxen van Albert Heijn

Houd je van goed eten? En vind je het gezellig om met vrienden en familie heerlijk te eten in de gezellige december-maanden? Dan heeft Albert Heijn iets leuks! Onze grootste supermarkt biedt namelijk in december 2016 een aantal overheerlijke thema-boxen. Deze maaltijdboxen hebben alles te maken met gezellige feestdagen als Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. De Allerhande Kerstbox kenden we natuurlijk al. Dit jaar biedt deze box weer een exclusief, overheerlijk 4 gangen-diner voor 4 personen. Deze box kost dit jaar 75 euro. Maar dit jaar kun je ook Sinterklaas en Oud & Nieuw extra lekker en gezellig maken met Albert Heijn. Dat heeft te maken met de 3 speciale Gourmetboxen die AH dit jaar introduceert!

Allerhande Gourmetbox Sinterklaas
Gourmetten met Sinterklaas is blijkbaar steeds populairder aan het worden. Vandaar dat Albert Heijn bedacht om een speciale box te lanceren, waarmee je heerlijk kunt gourmetten. Deze Allerhande Gourmetbox Sinterklaas-editie kun je online bestellen op AH.nl. Bestellen is mogelijk van 3 november tot en met 26 november. De boxen worden geleverd op 1 t/m 3 december. Mooi op tijd voor Pakjesavond dus!

Allerhande Gourmetbox Kerst
Gourmetten met Kerst hoort er voor veel families en vriendengroepen gewoon bij! Wat is er nu gezelliger dan heerlijk met z’n allen gourmetten onder het genot van een lekker wijntje? Maak Kerst 2016 ook dit jaar onvergetelijk en haal de Allerhande Kerst Gourmetbox in huis! Deze speciale thema-box bevat overheerlijke producten als malse biefstuk en kiphaasjes. Een absolute aanrader! Deze kerstbox kun je bestellen vanaf 25 november tot en met 18 december. Je kunt de box dan verwachten op 23 of 24 december, mooi op tijd dus!

Allerhande Gourmetbox Oud & Nieuw
Als laatst hebben we ook nog een speciale box om te gourmetten tijdens de jaarwisseling. Ook dit is al jaren een populair moment om het gourmetstel weer uit de kast te halen. En dankzij de speciale Allerhande Gourmetbox Oud&Nieuw-editie maak je dat lekkerder dan ooit. Geniet van heerlijke stukjes vlees als biefstuk, hamburgers, kiphaasjes en kruidige kalkoen. Je bestelt deze box van 1 december tot en met 25 december. De box wordt uitgeleverd op 29 of 30 december.

Hoe zit het met de HelloFresh Kerstbox 2016?

Wij verwachten dat ook HelloFresh, net als voorgaande jaren, met een speciale kerstbox gaat komen. Op dit moment is er nog niets bekend over de concrete invulling daarvan. Met kerst 2015 had HelloFresh 3 verschillende kerstboxen: De gourmetbox, de Kerstbox Original en de Kerstbox Deluxe. De kans is aannemelijk dat HelloFresh ook dit jaar weer met deze Kerstboxen op de proppen komt! Houd Maaltijdbox.org in de gaten voor alle actuele updates en kortingsacties rondom de HelloFresh Kerstbox.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *