Nieuw: het Happy Box Boodschappenpakket

Wil jij jezelf of iemand anders eens verrassen met een voordelig pakket bomvol nieuwe, heerlijke boodschappen? Dan is de Happy Box beslist iets voor jou! De Happy Box is een pakket bomvol nieuwe producten die jij heel voordelig kunt proberen. De totale waarde van de box is zo’n 45 euro. Maar jij kunt de box bestellen voor slechts €16,95 inclusief verzendkosten. Wij mochten deze doos al vast uitproberen. Bekijk snel onze Happy Box review om te zien wat er in deze editie van het blije boodschappenpakket zit. Je vindt hier ook foto’s van de box.

De Happy Box verschijnt meerder malen per jaar. Sinds kort is is Happy Box 2016 editie 2 beschikbaar. En deze editie zit weer bomvol lekkere, nieuwe en verrassende producten. Van uiteenlopende merken zoals Hero, Bonduelle, Tuc en Wicky.

3 euro extra korting op Happy Box?

Wil jij nog een beetje extra besparen op het boodschappenpakket van Happy Box? Dan is er goed nieuws! Ga snel naar de pagina Happy Box kortingscode. Hier vind je de actuele code die jou recht geeft op nog eens 3 euro extra korting. Op die manier haal je de Happy Box dus voor maar €13,95 inclusief verzendkosten in huis. Een heel goede deal als je ziet wat er allemaal in deze doos zit.

Dus waar wacht je op? Via www.dehappybox.nl heb je de doos in een paar tellen besteld. Je kunt de box gewoon afrekenen met iDeal. Binnen 5 werkdagen wordt de box dan bij jou thuis bezorgd. Let op: in tegenstelling tot diverse maaltijdboxen gaat het hier niet om een abonnement. Het is dus zeker niet zo dat je direct vast zit aan een Happy Box abonnement. Je bestelt de box gewoon eenmalig. Bevalt het? Dan kun je er zelf voor kiezen om de volgende editie ook weer online te bestellen.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *