Mathijs Maaltijdbox prijzen, wat kost zo’n box?

Benieuwd naar de Mathijs Maaltijdbox prijzen (tegenwoordig De Familiebox)? Misschien heb je mensen in je buurt al wel gehoord over zo’n “ideale” maaltijdbox van Mathijs. Lekker makkelijk, niet naar de supermarkt, niet lang nadenken over recepten maar gewoon elke week een maaltijdbox in huis inclusief alle benodigde recepten. Dit klinkt natuurlijk ontzettend aantrekkelijk. Maar misschien is het goed om eerst te weten wat het nu precies kost om met de maaltijdbox van Mathijs Vrieze te gaan koken.

Hoe duur is Mathijs Maaltijdbox?

Bij de Gezinsbox heb je de keuze uit twee verschillende boxen. De Variatiebox en de Familiebox. Van deze beide boxen heb je een variant voor 2 personen en voor 4 personen. De prijzen zijn op dit moment als volgt:

  • De Familiebox kost €49 per week voor 2 personen en €59 voor 4 personen
  • De Variatiebox kost €39 per week voor 2 personen en €59 voor 4 personen

Nu zul je je misschien afvragen: Hoe kan het dan de familiebox voor 4 personen even duur is als de variatiebox voor 4 personen? De kleinere varianten zijn namelijk niet even duur. Dat komt volgens de website van Mathijs Maaltijdbox doordat in de beide boxen gemiddeld voor 4 volwassenen aan ingrediënten zit.  De familiebox is meer een box voor de hele familie. Bij deze box voor twee personen kun je prima een kind mee laten eten. Dat is de verklaring voor het verschil in de prijzen van deze beide maaltijdboxen

Is het goedkoper om de boodschappen los te bestellen?

Ja, het is goedkoper om zelf naar de supermarkt te gaan en daar zelf alle ingrediënten te kopen. Dat is ook niet vreemd. Wanneer je lid bent van Mathijs Maaltijdbox profiteer je ook van het gemak van zo’n box. Je hoeft immers niet meer naar de supermarkt, en je hoeft niet langer na te denken over recepten die je moet gaan koken. Je krijgt voor dat extra geld dus een beetje gemak en inspiratie terug. Het is volledig aan jou of je dit het geld waard vindt of niet.

Let wel op dat je bij het bezoek van een supermarkt vaak ook kosten als brandstof en parkeerkosten hebt. Hierdoor kan de prijs van zelf boodschappen doen weer iets hoger worden. En voor sommige mensen is een uur tijd besparing ook heel wat waard. Het is in elk geval een afweging die je zelf moet maken. Vind je het leuk om naar de supermarkt te gaan en je maaltijden helemaal naar eigen inzicht in te vullen? Dan is Matijs Maaltijdbox misschien niet iets wat jij zoekt. Heb je geen tijd, of heb je een hekel aan boodschappen doen? En vind je het enorm lastig om te bepalen wat je moet gaan eten? Dan kan Mathijs Maaltijdbox juist reuze handig zijn voor jou.

Kan ik De Familiebox met korting bestellen?

Ja dat kan. Je kunt een exclusieve actiecode Familiebox gebruiken. Deze kun je ook op ons overzicht met kortingscodes vinden. Op deze pagina vind je alle actuele actiecodes. Bovendien wordt hier uitgelegd hoe je een code kunt verzilveren in de winkelmand van Mathijs. De kortingscodes geven je gemiddeld gezien zo’n €15 korting. Let op: Deze korting geldt alleen voor de eerste box, in jouw eerste week. Voor de daaropvolgende boxen betaal je de “reguliere” prijs. Het is dus niet zo dat je de Mathijs Maaltijdbox kortingscode onbeperkt kunt blijven gebruiken. Wij zijn overigens altijd benieuwd naar de laatste Familiebox acties en aanbiedingen. Heb jij een aantrekkelijke actie voorbij zien komen? Wij stellen het ontzettend op prijs wanneer je deze met ons deelt zodat ook andere bezoekers kunnen profiteren van deze kortingen.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *