Nieuw: De Marley Spoon Fruitbox

Vorige week melden we nog op deze blog dat Marley Spoon een nieuwe investering van liefst 15 miljoen euro ontvangen heeft. Vandaag is er opnieuw nieuws van deze Duitse maaltijdbox-aanbieder. Marley Spoon introduceert namelijk dit voorjaar haar eigen fruitbox. Daarmee treedt het bedrijf in de voetsporen van onder andere HelloFresh en BeterBio. Deze beide aanbieders bieden ook al enige tijd een box met daarin voldoende fruit voor het hele gezin. De fruitbox gaat €12,90 kosten en is daarmee goedkoper dan de fruitbox van BeterBio (€15,95) en HelloFresh (€14,00)

Nog even geduld dus: Marley Spoon klanten kunnen de Fruitbox dit voorjaar al gaan bestellen en laten thuisbezorgen. Met deze speciale fruitbox neemt Marley Spoon nog meer werk uit handen van de consument. De boodschappen voor het avondeten worden al netjes thuisgebracht, de consument hoeft nu ook niet meer na te denken over het kopen van vers fruit. De inhoud van de Marley Spoon fruitbox is een gezonde mix van seizoensfruit en exotisch fruit. Een mandarijntje, maar ook een ananas of passievrucht zijn stukken fruit die je straks mag verwachten in de fruitbox.

Steeds meer Fruitboxen in Nederland

Onlangs lanceerde Fruit.nl ook al haar nieuwe fruitbox. Met de slogan “want dan eet je ‘t wel” proberen zij de Nederlanders over te halen tot een abonnement op een box bomvol vers en gezond fruit. Eten we straks niet alleen ons avondeten met producten uit een doos, maar ook ons dagelijkse fruit? Het heeft er in elk geval steeds meer schijn van. In het begin van dit artikel noemden we ook al de Fruitbox van HelloFresh en die van BeterBio.

Daarnaast zijn er ook al verschillende boxen met (gezonde) tussendoortjes als Bites we Love en Boxbites. Zij sturen hun klanten wekelijks een box met lekkere snacks voor tussendoor. We kiezen met z’n allen dus steeds meer voor gemak. Niet langer nadenken over vragen als “welke tussendoortjes heb ik ik deze week nodig”, en “moet ik appels meenemen, en ook nog bananen?” Dankzij de Marley Spoon Fruitbox hoef je hier niet langer over na te denken. De Fruitbox kan eventueel samen met jouw reguliere maaltijdbox van Marley Spoon bezorgd worden. Op die manier ontvang je op een dag in de week alle noodzakelijke producten voor de komende week. Wel zo handig! Dankzij een Marley Spoon kortingscode bestel je jouw eerste box met liefst 20 euro korting. Of deze actiecode straks ook geldig is voor alleen een fruitbox is nog onbekend.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *