Marley Spoon krijgt investering van 15 miljoen

Marley Spoon heeft ambitieuze plannen! De maaltijdbox-aanbieder die onder andere actief is in Nederland, Groot-Brittannië, Australië, Oostenrijk en in de Verenigde Staten heeft een kapitaalinjectie van liefst 15 miljoen euro ontvangen. Dit geld wil Marley Spoon vooral gebruiken om verder te groeien in de Verenigde Staten. Marley Spoon mikt daarmee vooral op de westkust van Amerika. Met het extra geld hoopt Marley Spoon wereldwijd 217 miljoen huishoudens te voorzien van een foodbox. Marley Spoon is nu 2 jaar actief in de maaltijdbox-markt en ontving 2 jaar geleden al een investering van ruim 29 miljoen euro van externe partijen.

Ook in Nederland lijkt het goed te gaan met Marley Spoon. Een woordvoerder van Marley Spoon Nederland zegt tegen Emerce dat het erg goed gaat. Nederland is het land waar ze vanaf het begin het snelst zijn gegroeid. Het concept dat de consument zelf kan kiezen uit 7 voorgestelde recepten lijkt dus in goede aarde te vallen bij de Nederlandse consument. De slogan van Marley Spoon is “de betere box”. Hier wil Marley Spoon hard aan werken, om zich daadwerkelijk op die manier te kunnen profileren.

Kan Marley Spoon zich onderscheiden in de maaltijdbox-markt?

Marley Spoon probeert zich te onderscheiden door kwaliteit en keuze voor de consument. De box is iets duurder dan concurrerende maaltijdboxen als die van HelloFresh, Mathijs maaltijdbox en de Allerhande Box. De Classic Box voor 2 personen kost €39,90, dit is slechts iets duurder dan HelloFresh (€39,00). Met een Marley Spoon Kortingscode bestel je de eerste box al met 20 euro korting. De Familiebox van Marley Spoon is wel flink duurder dan de Gezinsboxen van HelloFresh en Mathijs Maaltijdbox.

De box van Marley Spoon oogt luxe en kwalitatief. Net als de website, en de advertentie-uitingen van het Duitse bedrijf. Binnenkort testen wij zelf de Box. Op de Marley Spoon Review lees je dus binnenkort onze eigen bevindingen van deze box.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *