Nieuwe review online: Kook jij of ik?

Wij vinden het altijd erg leuk om een nieuw concept uit te proberen! Deze maand was het de beurt aan Kook jij of ik. Kook jij of ik biedt gerechten met Twentse streekproducten. Tot voor kort werd de box alleen bezorgd in de regio Twente. Sinds een aantal weken wordt er landelijk bezorgd. Reden genoeg om deze box eens uit te proberen. In onze Kook jij of ik review lees je alle ins and outs, inclusief een groot aantal foto’s.

review kook jij of ik 4 sterren

Onze ervaringen met de Kook jij of ik maaltijdbox

Om alvast een tipje van de sluier te geven: Kook jij of ik is een fantastisch concept als je houdt van het ultieme gemak! Een maaltijdbox is op zich zelf al een verademing. Je hoeft niet meer na te denken over recepten, en je hoeft geen ingewikkelde boodschappenlijstjes meer te maken. Toch ben je bij een gemiddeld recept uit een maaltijdbox nog wel 30 minuten bezig met koken. Met Kook jij of ik is dat absoluut anders. Hoe dat komt? Omdat je ook voor “bereide gerechten” kunt kiezen. Dit houdt in dat kok Ruud al voor jou gekookt heeft. En dat is best vers! De gerechten die wij hebben genuttigd, waren 3 dagen eerder bereidt. Dat kun je, zeker voor kant-en-klaar-maaltijden, best wel heel vers noemen.

Ga jij voor smaak, of voor snelheid en gemak?
En hoe staat het met de smaak? Van een kant-en-klaar gerecht moet je natuurlijk niet verwachten dat de de meest geweldige gerechten op tafel zet. De smaak is gewoon prima, soms een beetje flauw. Het hangt er dus een beetje van af hoe belangrijk smaak, snelheid en gemak voor jou zijn. Vind jij het meest belangrijk dat je heel snel en simpel een gevarieerde maaltijd op tafel kunt zetten? Dan is Kook jij of ik echt een geweldige uitvinding. Vind je het daarentegen veel belangrijker dat je écht heerlijke maaltijden op tafel zet, die niet voor een restaurant onder doen? Dan is een box van bijvoorbeeld Marley Spoon of HelloFresh meer iets voor jou! Check snel de volledige Kook jij of ik review voor een compleet overzicht van al mijn ervaringen.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *