Nieuwe huisstijl voor Marley Spoon

Even wennen als je op de website van Marley Spoon komt! De maaltijdbox-aanbieder heeft vandaar zijn nieuwe huisstijl gepresenteerd. En wij zijn verrast in positieve zin! Zelf omschrijft Marley Spoon het als een “vernieuwd elegant logo en meer toegankelijke look”. Niet alleen in Nederland wordt de nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Ook in België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Oostenrijk worden consumenten vanaf vandaag bediend met de vernieuwde huisstijl. Het nieuwe logo en de nieuwe kleuren vind je overigens niet alleen terug op de website van Marley Spoon. Ook de App, de verpakkingen en alle andere communicatiemiddelen van Marley Spoon zijn voorzien van een nieuw jasje!

Waarom nu al een nieuw design? Meer toegankelijk worden!
Je zou kunnen zeggen: een vreemde keus. Het bedrijf is pas sinds 2 jaar actief, waarom nu al een volledig redesign? Volgens Marley Spoon was de belangrijkste reden hiervoor om “meer toegankelijk” over te komen op de consument. Een maaltijdbox is voor veel Nederlanders nog steeds een grote stap. Met de nieuwe huisstijl hoopt Marley Spoon dan ook om consumenten sneller te verleiden tot de aankoop van een boodschappenpakket.

nieuw logo marley spoon
Het nieuwe logo van Marley Spoon: Het straalt meer openheid en toegankelijkheid uit. Let op de letter “Y”. Deze is afgeleid uit het oude logo

Alles draait om het eten

Ook qua fotografie heeft Marley Spoon een kleine switch gemaakt. De nieuwe foto’s die Marley Spoon communiceert draaien nog meer om het hoofddoel: eten. De pure ingrediënten en de kleurrijke gerechten worden nog meer geaccentueerd. Meer simpele achtergronden, waardoor de heerlijke gerechten nog beter naar vorken komen. Wij zijn in ieder geval erg enthousiast over het nieuwe logo, en de nieuwe kleuren! Hieronder nog een korte sfeerimpressie van de nieuwe huisstijl.

nieuwe huisstijl marley spoon
Het eten staat nog meer centraal in de nieuwe foto’s van Marley Spoon

Naast het nieuwe logo en het vernieuwde beeldmateriaal, zijn er nog een aantal wijzigingen doorgevoerd in de huisstijl. De nieuwe hoofdkleuren zijn dus geel en zwart, aangevuld door een aantal secondaire kleuren als groen, rood en roze. Ook is het gebruikte lettertype over de kop gegaan, en maakt Marley Spoon vanaf heden gebruik van vernieuwde icoontjes. Enthousiast? Probeer Marley Spoon dan met extra korting! Check de Marley Spoon Kortingscode pagina, en profiteer van liefst 25 euro extra korting!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *