Met de HelloFresh-spaarclub sparen voor keukenaccessoires

HelloFresh wil haar vaste klanten graag belonen. Daarom heeft de aanbieder van maaltijdboxen een heuse HelloFresh Spaarclub in het leven geroepen. Het idee? Heel simpel. Door HelloFresh maaltijden te bestellen, bepaalde mijlpalen te bereiken en vrienden aan te dragen spaar je punten. Deze punten kun je uiteindelijk besteden aan prachtige keukenaccessoires. In deze blog vind je in het kort meer informatie over de spaarclub.

Hoe spaar ik punten voor de HelloFresh spaarclub?

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk veel punten bij elkaar hebben om aanspraak te maken op exclusieve HelloFresh-geschenken. Je kunt op 3 manieren punten bij elkaar sprokkelen.

  1. HelloFresh maaltijden bestellen
    Voor elk HelloFresh gerecht dat je bestelt ontvang je 20 punten. Een maaltijdbox met 3 maaltijden levert dus al 60 punten op, en voor een foodbox met 6 gerechten ontvang je 120 punten. Voor de speciale boxen als de fruitbox, wijnbox en ontbijtbox spaar je ook extra punten!
  2. Stijg op de HelloFresh keukenladder
    Een andere manier om mee te sparen met de HelloFresh spaarclub is door het behalen van speciale mijlpalen. Des te meer HelloFresh gerechten je in huis haalt, des te hoger je op de keukenladder komt te staan. Bij elke trede die je omhoog gaat verzilver je een mijlpaal. Je hebt verschillende rangen. Je start als een Fijnproever en de hoogste trede vertegenwoordigt de rang Keukenkampioen.
  3. Draag vrienden aan bij HelloFresh
    Ken jij mensen van wie jij denkt dat HelloFresh ook voor hen een uitkomst is? Nodig deze vrienden dan uit om HelloFresh eens te proberen. Hoe meer vrienden jij bij de HelloFresh family haalt, hoe meer punten jij verdient.

Alle gespaarde punten kun je op elk moment bekijken in jouw persoonlijke HelloFresh account. Je kunt de punten vervolgens verzilveren in de speciale HelloFresh shop. Hier vind je de gaafste keukenaccessoires. Denk aan receptemapjes, receptenhouders, ontbijtplanken, pannenlappen, schorten en snijplanken. Dus ben jij al een blije HelloFresh klant? Dan loont het zeker om eens in jouw account te kijken hoeveel punten je al gespaard hebt. Wie weet zit er al een mooi exclusief HelloFresh geschenk voor jou in!

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *