4 keer 10 = €40 korting HelloFresh

HelloFresh gaat het nieuwe jaar in met een wel heel bijzondere actie. Je ontvangt nu tot maximaal 40 euro korting op je maaltijdboxen! Hoe dat werkt? Dat leggen we je in deze post uit. Misschien had je de actie van HelloFresh in de afgelopen maanden al meegekregen. Met de HelloFresh kortingscode kreeg je de afgelopen maanden steeds 2 x €10 korting. De eerste 10 euro werd in mindering gebracht op je eerste maaltijdbox. Beviel het, dan kon je ook de tweede box met 10 euro korting in huis halen. Omdat HelloFresh iedereen op een gezonde manier het nieuwe jaar in wil helpen, is deze actie nog iets aangedikt. Je ontvangt nu maar liefst 4 keer 10 euro korting. Dat houdt in dat je in totaal profiteert van 40 euro korting bij HelloFresh!

Hoe werkt de 40 euro korting actie precies?

De actie van HelloFresh werkt bijzonder eenvoudig. Klik op de bovenstaande groene bestelknop en kies de maaltijdbox die bij jou past. Je kunt kiezen uit de Originalbox, de Veggiebox en Familybox. Je kunt elke week zelf kiezen uit 8 verschillende recepten. Zo is de maaltijdbox van HelloFresh eigenlijk altijd wel gevuld met gerechten die jij lekker vindt! Kies vervolgens het aantal personen, en het aantal maaltijden dat je wenst te ontvangen. Zodra jouw bestelling compleet is zie je de eerste 10 euro korting al verwerkt op je eerste box. Deze wordt vervolgens netjes op het aangegeven tijdstip thuisbezorgd. Bevalt de box, dan ontvang je ook 10 euro korting op je tweede, derde en vierde HelloFresh box.

Kan ik tussentijds wel stoppen?

Nu is HelloFresh in het verleden wel eens wat minder positief in het nieuws geweest. Dat had vooral te maken met het feit dat je zomaar vast zat aan meerdere boxen. Dat is gelukkig allemaal verleden tijd. Jij beslist dus zelf wanneer je stopt. Bevalt de eerste box niet? Dan ben je niet verplicht om de tweede, derde of vierde box af te nemen. Jij kiest zelf wanneer je jouw HelloFresh lidmaatschap weer opzegt. Wel zo flexibel!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *