De Krat van Hugo: alles voor een culinaire avond

Zin in een volledige culinaire avond? Met de nieuwe Krat van Hugo haal je de lekkerste producten in huis voor een heerlijke borrel én een complete maaltijd voor 2 of 4 personen. Eventueel met een bijpassende wijn geleverd. Deze Krat van Hugo is tot stand gekomen door een samenwerking tussen TV-kok Hugo Kennis en De Krat. Het is een unieke maaltijdbox die draait om quality time met vrienden en familie: een hele avond genieten van lekkere producten van het seizoen. In deze blog vertellen we je er meer over.

Wat is de Krat van Hugo?

De Krat van Hugo is een nieuwe maaltijd/borrelbox die is ontstaan uit een samenwerking tussen de duurzame maaltijdbox De Krat en TV-kok Hugo Kennis. De meeste maaltijdboxen richten zich op 3 of meer maaltijden voor door de week. Daarnaast zijn er ook al enkele boxen zoals Cook Like A Chef die zich richten op 1 bijzondere maaltijd met meerdere gangen. Maar de Krat van Hugo is uniek in zijn soort. Deze box combineert namelijk borrel en diner. Concreet betekent dit dat je eerst heerlijk geniet van een heerlijke borrelplank. Daarna kan je samen met je gasten aanschuiven voor een bijpassend diner. De box bevat uitsluitend kwalitatieve, lokale en duurzame producten van het seizoen. Om het geheel compleet te maken kan je er ook 1 of 2 bijpassende wijnen bij bestellen.

Praktische informatie

De Krat van Hugo bestel je eenvoudig via dekratvanhugo.nl. De box is bedoeld voor het weekend. Bestel je voor maandag 12:00? Dan heb je ‘m op donderdag tussen 17:00 en 22:00 in huis. Op die manier heb je alles ruim op tij din huis voor een heerlijke culinaire avond in het weekend. Deze speciale borrel/dinerbox is er voor 2 of 4 personen en kan besteld worden bij een bijpassende wijn. Er is geen sprake van een abonnement.

  • De box voor 2 personen kost €45,00
  • De box voor 4 personen kost €65,00
  • De borrelwijn kost €7,99 per fles
  • De maaltijdwijn kost €9,99 per fles

Wat zit er precies in deze box van Hugo Kennis?

De Krat van Hugo bevat alleen lokale producten die op een duurzame manier tot stand gekomen zijn. De producten worden ingekocht door de duurzame maaltijdbox De Krat. De inhoud wisselt regelmatig. Maar concreet kan je denken aan een mix van heerlijke producten voor op de borrelplank en een bijzondere maaltijd vol kwaliteit.  Wat betreft de borrel moet je denken aan luxe kaas, boter, pesto, mortadella, worstjes, spek, tomaatjes, etc. Het diner wisselt per seizoen. Op dit moment staan er bijvoorbeeld heerlijke groene asperges op het menu. Houd de website dus in de gaten voor het actuele menu.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *