Nieuw: De Allerhande Box ophalen in de supermarkt

Het is tegenwoordig mogelijk om de Allerhande Maaltijdbox van de Albert Heijn op te halen in een van hun vele supermarkten. Hiermee heeft de AH met hun Allerhande Box een duidelijk voordeel ten opzichte van hun concurrenten als Mathijs Maaltijdbox en HelloFresh. Klanten hebben immers zelf de controle, en hoeven niet thuis te wachten op de bezorging. In deze post vind je korte informatie over het ophalen van jouw Allerhande Box bij de plaatselijke Albert Heijn. Hoe bestel je de box, wanneer kan je deze ophalen, en waar moet ik op letten?

Wil je de Allerhande Box bestellen en ophalen in de plaatselijke supermarkt, dan moet je de box wel online bestellen. Hiervoor log je in op AH.nl. Nog geen account? Dan maak je deze in een paar simpele stappen aan. Zodra je ingelogd bent zet je de Allerhande Box op jouw digitale boodschappenlijstje. Je kunt kiezen voor de box voor 2 personen, en voor de maaltijdbox voor 4 personen. Zodra je deze box in je winkelmandje gelegd hebt, krijg je de melding dat het product beschikbaar is op specifieke dagen. Je krijgt de vraag of je wil kiezen voor een afhaal- of bezorgmoment. Hierop moet je “ja” selecteren. Vervolgens selecteer je de optie “ophaallocatie”, en vul je jouw postcode in. Je krijgt vervolgens een overzicht met alle Albert Heijn supermarkten in jouw buurt, en je kunt de winkel kiezen waar jij de Allerhande Box wilt ophalen.

Wanneer je de Allerhande Box ophaalt bij een winkel in de buurt, is het helaas niet mogelijk om ook even wat extra boodschappen mee te bestellen en die ook op te halen. Wil je extra boodschappen online bestellen? Dan moet je deze apart bestellen, en thuis laten bezorgen of ophalen bij een speciaal Pick Up Point.

Zodra je de Allerhande Box online besteld hebt kun je deze ophalen op de door jou gekozen dag. Hiervoor neem je jouw persoonlijke orderbevestiging mee. Je kunt de Box vervolgens direct ophalen bij de servicebalie in de winkel. Enorm handig!

Hoe ver van te voren moet ik de Allerhande Box bestellen?

De Allerhande Box werkt niet met een abonnement zoals bijvoorbeeld HelloFresh en Marley Spoon. Je bestelt de box steeds eenmalig. Veel consumenten ervaren dit wel als iets positiefs, omdat ze niet het gevoel hebben ergens “aan vast” te zitten. Het is echter wel zo dat je minimaal een paar dagen van tevoren de Allerhande Maaltijdbox moet bestellen. Als je de Box wilt ophalen in de winkel, moet je minimaal 5 dagen van tevoren bestellen. Laat je de box thuisbezorgen? Dan geldt er een termijn van minimaal 4 dagen van te voren. Waarom dit verschil van 1 dag, vraag je je misschien af? Volgens Albert Heijn komt dat doordat het een extra dag kost om jouw box naar de winkel van jouw keuze te brengen. Blijkbaar is dit logistiek gezien een grotere klus dan de box bij jou thuisbezorgen. Een klein nadeel aan het ophalen van de box: Het is niet altijd mogelijk om de Allerhande Box op maandag af te halen. Als jouw winkel niet op zondag open is, zou de box al op zaterdag bij de supermarkt gebracht moeten worden. In verband met de versheid van de producten is dit geen goed idee. Je kunt de box in dat geval pas vanaf dinsdag ophalen.

 

 

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *