Speel het Vangspel en win 4 weken gratis HelloFresh

Via Maaltijdbox.org maak jij de komende weken kans op mooie prijzen. Doe mee aan het HelloFresh Vangspel en maak kans op een maand gratis HelloFresh! Vang de groenten, vermijd de ongezonde producten en win een prijs. De komende 3 weken geven wij elke week 3 keer een maand gratis 2-persoonsbox met 3 maaltijden weg! Heb je geen geluk? Dan ontvang je alsnog €45,00 korting op jouw eerste 3 boxen. In deze blog lees je alles over deze toffe winactie.

Doe mee aan het vangspel en win mooie prijzen!

Vang het groenten en het fruit en maak kans op gave prijzen!

Vang de groenten en het fruit en maak kans op mooie prijzen

Met ons Vangspel is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk groenten en fruit weet te vangen. Probeer de pizza, ijsjes en hamburgers zoveel mogelijk te vermijden om minpunten te voorkomen. Lukt het jou om meer dan 100 punten te scoren? Na het spelen van de HelloFresh Game maak je kans op heel gave prijzen.

  • Een maand gratis HelloFresh voor 2 personen (3 maaltijden per week)
  • Een kortingscode om 3 boxen met een flinke korting te bestellen

Hoe werkt het?

Heb jij zin in een leuk spelletje? En wil jij kans maken op 4 weken gratis HelloFresh voor 2 personen? Hieronder vind je alle informatie over het spel en de prijzen!

Wat is het HelloFresh vangspel?
Het HelloFresh vangspel is een behendigheidsspel waarbij je zoveel mogelijk groente en fruit moet vangen. Door het spelen van het spel maak je kans op gave prijzen.

Wat kan ik winnen?
Elke week geven we 3 keer een maand gratis HelloFresh weg. Het betreft een box voor 2 personen met 3 maaltijden. Winnaars ontvangen een voucher waarmee ze de prijs direct kunnen verzilveren. Daarnaast maak je kans op een mooie korting voor jouw eerste 3 boxen.

Hoe lang loopt de actie?
De actie start op maandag 2 februari 2021 en heeft een looptijd van 3 weken. De actie loopt tot en met 14 maart 2021.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *