Dinnerly nu ook beschikbaar in Nederland

Het budgetlabel Dinnerly is sinds deze week live gegaan in Nederland. Het is een goedkoop label van Marley Spoon dat al in een aantal andere landen actief was, waaronder Duitsland en de Verenigde staten. Volgens Dinnerly is het de meest goedkope maaltijdbox van Nederland. Maaltijden zijn er vanaf €2,95 per portie (exclusief verzendkosten). De box richt zich op betaalbaarheid en eenvoudig. De gerechten bestaan steeds uit maximaal 6 ingrediënten en kunnen in 5 eenvoudige stappen worden bereid.

Nieuwe betaalbare maaltijdbox in Nederland

Met Dinnerly is Nederland dus weer een maaltijdbox rijker. Met deze no-nonsense box hoopt Dinnerly een doelgroep aan te spreken die andere boxen op dit moment links laten liggen. Dinnerly richt zich dan ook op gezinnen en stellen die houden van gezond en lekker eten, maar ook houden van betaalbaarheid en eenvoudig. Deze kenmerken zien we duidelijk terug bij deze box:

  • De box met 3 maaltijden voor 2 personen kost €32,85 inclusief verzenden. Dit is voordeliger dan andere boxen als HelloFresh, Marley Spoon, Ekomenu en Familiebox
  • De gerechten bestaan steeds uit maximaal 6 ingrediënten. Dit maakt het overzichtelijk, eenvoudig en bespaart snijwerk en afval
  • Elk gerecht staat in 5 herkenbare stappen op tafel. Doorgaans binnen 30 minuten
  • Bij de box wordt geen fysieke receptenkaart meegeleverd. Deze kan digitaal worden bekeken via de website/App

Een belangrijke uitdager voor Versh

Met deze uitrol van Dinnerly heeft ook maaltijdbox Versh er een belangrijke concurrent bijgekregen. Vorig jaar lanceerde de Familiebox het budgetlabel Versh met een vergelijkbare propositie. Qua prijs liggen Versh en Dinnerly erg dicht bij elkaar. Het grootste verschil is dat klanten bij Dinnerly wel wekelijks kunnen kiezen uit 12 recepten, waar klanten bij Versh het nog moeten doen met een wekelijks vast menu.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *