HelloFresh recepten kiezen met Siri

HelloFresh heeft een aantal “Siri Shortcuts” ingebouwd in de laatste App. Gebruikers van iOS 12 kunnen aan de hand van slimme spraakcommando’s nog sneller gebruik maken van de App. Zo is het mogelijk om Siri te vragen welke recepten er op het menu staan waarna de spraakassistent de gekozen recepten opnoemt. Vanuit Siri wordt vervolgens direct de HelloFresh App geopend waarna je recepten kunt kiezen.

Hoe werkt het?
Zodra je jouw menu in de HelloFresh App opent zie je een notificatie “Add to Siri”. Wanneer je hierop klikt kun je een gepersonaliseerde zin opnemen. Deze kan Siri gebruiken om HelloFresh een bepaalde taak uit te laten voeren. In dit geval dus het laten zien van de recepten in jouw aankomende maaltijdbox.

HelloFresh spraakbesturing
Een andere innovatie in de HelloFresh App is de optie spraakbesturing. Wanneer je een recept opent kan je met spraakcommando’s als “doorgaan”, “volgende” en “vorige” de kookinstructies doorlopen. Daarnaast is het mogelijk om de instructies te laten voorlezen. Daarbij is het ook mogelijk om per stap een kookwekker in te stellen.

Integratie met Gezondheid-app
Ook biedt HelloFresh sinds kort een integratie met de Gezondheid-app op de iPhone. Nadat je een recept gekookt hebt kan je deze met 1 druk op de knop toevoegen aan “jouw voeding” in de Apple’s Gezondheid-app. In het gezondheidsoverzicht zie je vervolgens in een oogopslag het aantal eiwitten, koolhydraten, natrium, suiker, vet en vezels die je binnengekregen hebt. Op die manier hopen Apple en HelloFresh dat consumenten meer grip krijgen op hun gezondheid en welzijn.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *