Nieuw deze zomer: de HelloFresh Barbecuebox

De zomer staat weer voor de deur. Deze week stijgt het kwik al naar 30 graden, en dan moeten de maanden juli en augustus nog komen. De barbecue kunnen we dus weer tevoorschijn halen. Hiervoor biedt HelloFresh deze zomer iets heel handigs, lekkers en makkelijks: Barbecuebox voor 4 personen voor €39,95. Je kunt ‘m de hele zomer kiezen in de HelloFresh Markt, en in deze blog lees je er alles over.

Wat zit er in de HelloFresh BBQ-Box?

De Barbecuebox van HelloFresh bevat alles wat je nodig hebt voor een geslaagde BBQ voor 4 personen. Per persoon heb je 4 stukjes vlees of vis, 4 bijgerechten en verschillende sausjes. Zoals het nu lijkt zal de inhoud van de BBQ-box kunnen wisselen per week. De inhoud van de eerste BBQ-Box ziet er als volgt uit:

  • Garnalenspies
  • Broodje hamburger
  • Kipdrumsticks
  • Boerenworstje
  • Pofaardappel
  • Stokbrood met kruidenboter
  • Zomerse salade
  • Maiskolf

Kosten
De Barbecuebox is er standaard voor 4 personen en kost €39,95. Per persoon betaal je dus €10,00 wat een uitstekende prijs is als je het vergelijkt met dergelijke pakketten bij de supermarkt of slager.

Hoe bestel ik de barbecuebox?

Wil jij deze zomer ook lekker barbecuen, maar heb je geen zin om van alles in huis te halen en te bedenken wat er allemaal op de BBQ moet? Maak het jezelf gemakkelijk, en kies gewoon de BBQ-Box. Deze bestel je altijd als aanvulling op een gewone HelloFresh Box. Je kunt dus niet alleen de BBQ-Box bestellen. Wanneer je recepten kiest voor jouw box dan vind je onder het kopje “Markt” ook verschillende extra’s. Hier vind je ook de categorie “boxen” waar je o.a. de Ontbijt-, Fruit-, Bak-, en dus ook BBQ-Box kunt bestellen. Je bestelt deze add-ons altijd eenmalig, je zit dus niet plots vast aan een wekelijks barbecuepakket 🙂

Hoeveel bereidingstijd heb ik nodig?

Bij de BBQ-box vind je een handige receptenkaart. Hier staat precies stap-voor-stap uitgelegd wat je moet doen. Voor het barbecuepakket geldt een voorbereiding van ongeveer 45 minuten. Maar dit kan gerust iets langer duren. Het is natuurlijk ook de charme van een BBQ en een zwoele zomeravond om lekker rustig aan te doen en te genieten van het eten en het gezelschap.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *