Website van Beebox in een nieuw jasje

Leuk nieuws van Beebox! Afgelopen maandag werd hun nieuwe website gelanceerd. De nieuwe website ziet er een stuk strakker, frisser en overzichtelijker uit dan de vorige versie. De vorige website had een wat onhandig groot menu aan de linkerkant, en via veel verschillende blokken konden bezoekers naar een specifieke pagina gaan. De nieuwe website oogt veel rustiger. Het menu is nu mooi compact. De boxen worden veel duidelijker weergegeven. En de foto’s in de slider maken de website helemaal compleet. De Slogan “Kies met beebox voor een groene en gezonde leefstijl” staat nu centraal.

Op de vorige site van Beebox had enorm veel menu-items aan de linkerkant, en ook nog eens 15 blokken in het midden. Als bezoeker wist je nauwelijks waar je moest klikken om de informatie te vergaten waar je naar op zoek was. De nieuwe site is in die zin een enorme verbetering. Het hoofdmenu is teruggebracht naar 5 heldere items. Wanneer je iets naar beneden scrollt kun je navigeren naar onder andere persoonlijke service (waar je de lokale Beeboxers vindt), de recepten, en de boeren (oftewel, de leveranciers van de producten). Door de grote afbeelding in de slider kom je bovendien veel meer in de beleving van “beter eten, beter leven”. Uiteraard is de nieuwe website volledig responsive waardoor je deze prima kunt gebruiken op desktop, tablet en mobiel. Goed gedaan door Beebox.nl!

Heb jij ons interview met Beebox inmiddels al gelezen? Een openhartig verhaal met lokale Beeboxer Pim Lankhorst. Leuk om te zien hoe Beebox zich positioneert in Maaltijdbox-markt en hoe zij de toekomst zien! Wij hopen overigens stiekem nog dat wij jullie binnenkort kunnen blij maken met de eerste Beebox Korting acties. Op dit moment geeft de maaltijdbox leverancier nog geen actiecodes, en kortingscodes uit. Mocht daar verandering in komen dan vind je deze natuurlijk direct op deze website!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *