Verste Oogst Box, verse producten direct van de teler

Deze week kwamen wij de Verse Oogst Box tegen. Een geweldig initiatief van de Nederlandse telers zelf. Het zijn de boeren zelf die deze samenstellen, en naar de klanten sturen. Als klant van de Verste Oogst Box mag je er dus van uitgaan dat alle producten in de box rechtstreeks van de akkers en uit de kassen van de telers komen. Dat maakt de inhoud van deze box niet alleen heel vers, het geeft ook een geweldig gevoel dat er geen partijen meer tussenzitten. Gisteren geoogst, vandaag in huis luidt het motto van de Verse Oogst box dan ook!


koop-de-verse-oogstbox-met korting


Het is goed om op te merken dat de Verse Oogst Box geen maaltijdbox is zoals je gewend bent van bijvoorbeeld HelloFresh of Marley Spoon. Deze box moet je zien als “je gezonde basis”. De box bevat voornamelijk groenten en fruit die de basis vormen van allerlei gezonde, lekkere en gevarieerde recepten. Denk aan prei, komkommer, rucola, flespompoenen, ananassen, mangos, vleestomaten en nog veel meer. Elke week stelt Verse Oogst een box samen met de gezondste en meest overheerlijke seizoensproducten. Op die manier kun je altijd koken met producten die passen bij de tijd van het jaar. Je kunt aangeven voor hoeveel personen en maaltijden je de Verse Oogst box wilt ontvangen. Op basis daarvan ontvang je precies je aanbevolen hoeveelheid. Zo weet je zeker dat je die week voldoende groenten en fruit binnenkrijgt. De box wordt uiteraard netjes bij jou afgeleverd, inclusief recepten die passen bij de inhoud. Hierbij moet je, in tegenstelling tot veel andere maaltijdboxen, wél extra boodschappen doen zoals het vlees, kruiden, aardappelen, pasta, enzovoort.

Verrassende recepten in de Verse Oogst Box

Wanneer je de Verse Oogst Box thuis ontvangt krijg je niet alleen de lekkerste groenten en fruit die passen bij het seizoen, je ontvangt ook allerlei passende recepten. Elke week krijg je een selectie met recepten die passen bij de inhoud. Je kunt kiezen uit meerdere gerechten, dus je zit niet vast aan een bepaalde maaltijd. Ter inspiratie vindt je tal van recepten van de echte fijnproevers. Hier zitten ook altijd recepten tussen die je bijzonder snel op tafel zet. Wel zo handig als je maar weinig tijd hebt. Natuurlijk kun je ook je eigen creativiteit gebruiken en zélf een gerecht bedenken.


kortingscode voor-op-de-verse-oogst-box


De Verse Oogst Box heeft een opvallend lage prijs. Dat heeft natuurlijk vooral te maken met het feit dat de groenten en het fruit rechtstreeks van de boeren en telers komen. Er zitten geen partijen tussen die er geld aan moeten verdienen. Daarnaast is het natuurlijk ook zo dat de inhoud van de Verse Oogst Box niet genoeg is voor een complete maaltijd. Je zult zelf aanvullende producten zoals vlees, kruiden, aardappelen, pasta, rijst enzovoort moeten aanschaffen.

verse oogst box prijzenDe box bestel je al voor € 18,00. Je ontvangt dan voldoende groenten en fruit voor 2 personen, en 3 dagen. De variant voor 2 personen en 5 dagen kost € 22,00, en voor 4 personen en 3 dagen betaal je € 20,00. Het abonnement kun je op ieder moment pauzeren, of wijzigen. Je zit dus nooit ergens ongewenst aan vast. Daarnaast is er nu ook de speciale proefbox die je sowieso eenmalig thuisgestuurd krijgt om het principe van de Verse Oogst Box eens te testen. Verste Oogst Box korting, en kortingscodes zijn op dit moment niet bekend bij ons.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *