Albert Heijn en HelloFresh bieden speciale Kerst Maaltijdbox

We konden er natuurlijk op wachten. Nu de Maaltijdbox zo populair is in Nederland komen er ook speciale kerstedities van de AH Allerhande Box en de HelloFresh Box. Dit is een box die niet valt binnen het reguliere abonnement, maar die consumenten speciaal voor de kerstdagen kunnen bestellen. Handig wanneer je hele familie komt eten en je geen zin hebt om zelf alle boodschappen te doen. Bovendien inspireren de kerst maaltijdboxen van HelloFresh en Albert Heijn. Een keer geen standaard kalkoen en rollade. Nee, de speciale kerstedities beloven een ware verrassing te worden. De Allerhande Kerstbox van Albert Heijn bestaat uit een een viergangendiner geschikt voor 4 personen. De HelloFresh Kerst Maaltijdbox kun je bestellen voor 2 tot en met 6 personen.

kerst maaltijdbox vergelijken

De kerstbox van Albert Heijn is zorgvuldig samengesteld door het speciale Foodteam van Allerhande. Je kunt er dus een gerecht mee maken geschikt voor 4 personen. De kerstbox van Albert Heijn zal €69 kosten. Je kunt deze bos bestellen vanaf 26 november via de website van Albert Heijn. Let op: OP=OP, er is een relatief kleine voorraad van de kerstbox. Je kunt deze gratis laten thuisbezorgen op 23 december en 24 december. Zo zijn de producten lekker vers wanneer je ze nuttigt op 1e of 2e kerstdag. Ophalen in de winkel is uiteraard ook mogelijkheid.

Kerst Maaltijdbox vergelijken

Albert Heijn is niet de enige die komt met zo’n handige en overheerlijke kerst maaltijdbox. De verschillende kerst maaltijdboxen vergelijken is wellicht handig. Want ook bij HelloFresh kun je dit jaar een speciale kersteditie kopen. Daarvoor hebben zij 3 varianten. De Kerstbox Gourmet, de Kerstbox Deluxe en de Kerstbox Original. Ook hier moet je niet te lang wachten met bestellen. Je kunt een bestelling plaatsen tot en met 16 december. De prijs van de kerst maaltijdbox ligt wat hoger dan een reguliere foodbox maar zal ook rijker gevuld zijn. De prijs ligt tussen de €59 en €89.

Voor welke Kerst Maaltijdbox ga jij? Laat het weten! Zodra er meer aanbieders een speciale kerstbox aanbieden lees je dit uiteraard direct op Maaltijdbox.org!

Kerstboxen 2016

Welke kerstboxen kunnen we in 2016 verwachten? Dit jaar is de Allerhande Kerstbox in ieder geval al weer aangekondigd. Klik snel door voor de complete inhoud van deze box. Het belooft een geslaagde kerst te worden. Een heerlijk 4 gangen diner, voor 4 personen. En deze Kerstbox van Albert Heijn bestel je voor slechts 75 euro. Ook HelloFresh zit met Kerst 2016 niet stil. De HelloFresh Kerstbox kun je ook dit jaar weer gemakkelijk en snel online bestellen. De boxen worden, zoals je dat gewend bent, gratis aan huis bezorgd. Dus geen drukke supermarkten en stress over het kerst-menu dit jaar!

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *