Versh maaltijdbox

Versh is de maaltijdbox voor iedereen die houdt  van vers, maar daar niet teveel voor wil betalen. Het unieke van Versh is namelijk de lage prijs. De kosten van een maaltijd is vergelijkbaar met wat je kwijt bent voor een vergelijkbare maaltijd in de supermarkt. Elke week staan er 3 nieuwe recepten klaar. Het kiezen van recepten is niet mogelijk. Je kunt kiezen uit 2 formaten boxen: een box voor 2 personen, of de Gezinsbox (4 personen). Versh is goedkoper dan bijvoorbeeld HelloFresh of Marley Spoon. Dat komt onder andere door een vast seizoensgebonden menu, digitale receptenkaarten, relatief eenvoudige maaltijden en je hebt vaak net iets meer producten uit je eigen voorraadkast nodig. Op deze pagina lees ja alles over deze budget-box.

Alles wat je over Versh moet weten in 5 minuten

Versh in het kort

  • Aantal recepten: 3 p/week
  • Personen: 2 of 4
  • Vegetarisch: Nee
  • Kindvriendelijk: Ja
  • Actietarief 1e box: €16,25
  • 2 pers. 3 maaltijden: €32,50

Waarom deze box proberen?
Versh is een betaalbare maaltijdbox met wekelijks een vast seizoensgebonden menu. Door het beperken van de keuze en het minimaliseren van houdbare producten is deze box een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld HelloFresh. Geen poespas, maar gewoon gezonden en lekkere maaltijden!

Hoe werkt Versh?

Versh lijkt in veel opzichten veel op maaltijdboxen zoals HelloFresh, Marley Spoon, Ekomenu en De Familiebox. De box is verkrijgbaar in 2 formaten. Een box voor 2 personen, en een Gezinsbox voor 4 personen. Elke week bevat de box 3 nieuwe gevarieerde gerechte. Dit is steeds een mix van gerechten met vlees, vis en vega. Het kiezen van recepten is niet mogelijk. Enerzijds is dit een nadeel, maar dit zorgt wel voor een veel goedkopere maaltijdbox. De box bevat alle benodigde ingrediënten voor 3 gezonde en lekkere maaltijden. In de box vind je geen papieren receptenkaart. De recepten kun je eenvoudig online bekijken. Ook door deze kleine aanpassing is Versh in staat om een heel betaalbare maaltijdbox bij jou thuis te bezorgen.

versh-betaalbare-maaltijdbox

Over bestellen en bezorgen
Versh bestellen is erg eenvoudig. Op de website versh.nl vind je de recepten voor de komende 3 weken. Enthousiast? Dan kan je direct een van de 2 boxen kiezen. Versh bezorgt door heel Nederland op woensdag tussen 17:00 – 22:00. Je kunt jouw box uiterlijk bestellen of overslaan tot de donderdag vóór levering (tot 23:59). In jouw online account kan je de boxen tot 6 weken vooruit plannen. Een weekje overslaan gaat heel eenvoudig.

  • Je kunt kiezen uit een box voor 2 personen en een gezinsbox voor 4 personen
  • Het kiezen van recepten is niet mogelijk. De box wordt elke week gevuld met 3 gevarieerde maaltijden met vlees, vis en vega
  • De box wordt elke woensdag bezorgd, bestellen of pauzeren/opzeggen kan tot donderdag 23:59 vóór bezorging
  • In jouw online account kan je boxen 6 weken vooruit plannen

Is Versh echt zo goedkoop?

Versh profileert zichzelf als de lekkere en betaalbare maaltijdbox. Maar is dat ook echt zo? De box voor 2 personen en 3 gerechten kost €32,50. En de gezinsbox voor 4 personen kost €50,00. Dit is inderdaad fors goedkoper dan veel andere maaltijdboxen. In de tabel hieronder vind je een prijsvergelijking met 4 andere bekende maaltijdboxen. Zoals je kunt zien kan het prijsverschil fors oplopen. Voor een 2-persoonsbox ben je bij concurrerende boxen zo’n €9,00 duurder uit, en bij de 4-persoonsbox is dat verschil gemiddeld ruim €14,00.

Maaltijdbox Prijs box 2 pers. Prijs box 4 pers. Prijsverschil 2 pers. Prijsverschil 4 pers.
HelloFresh €40,95 €61,95 + €8,45 + €11,95
Marley Spoon €41,95 €62,95 + €9,45 + €12,95
Ekomenu €42,99 €63,99 + €10,49 + €13,99
Familiebox €42,50 €68,00 + €10,00 + €18,00

Wat is de Versh maaltijdbox?
Versh is een betaalbare en lekkere maaltijdbox. Elke week lekkere en verse producten in huis voor 3 gezonde maaltijden. Maar dan een stuk goedkoper dan bij andere aanbieders zoals HelloFresh of Marley Spoon.

Hoe goedkoop is Versh?
De box voor 2 personen bestel je voor €32,50 (€5,42 per portie per persoon). De Gezinsbox voor 4 personen bestel je voor €50 (€4,17 per portie per persoon). Marktleider HelloFresh rekent voor een 2-persoonsbox €40,95 en voor een 4-persoonsbox €61,95.

Waarom is Versh zoveel goedkoper?
Versh is veel goedkoper door het beperken van receptenkeuze. Elke week is er één vast seizoensgebonden menu. Verder ontvang je geen papieren receptenkaarten, deze kan je digitaal bekijken. Ook dien je een aantal producten thuis in de voorraadkast te hebben.

Is de kwaliteit van het eten dan wel goed?
Ja, de kwaliteit van de ingrediënten is uitstekend. Versh kiest ervoor om te besparen op alle poespas. Zoals luxe receptenkaarten of het meesturen van producten die vrijwel iedereen wel in de voorraadkast heeft staan. De kwaliteit van het eten staat dan ook voorop, en die doet niet onder voor andere maaltijdboxen.

Zit ik vast aan een abonnement?
Versh werkt op basis van een flexibel abonnement. Nadat je jouw eerste box besteld hebt ga je een lidmaatschap aan. Je kunt vanaf dan op elk moment boxen pauzeren of je account opzeggen. De box wordt altijd op woensdag geleverd. Wil je pauzeren of juist jouw box aanzetten? Zorg dan dat je dit uiterlijk donderdag 23:59 vóór de nieuwe bezorgdag doet.