Marley Spoon lanceert bliksemsnelle recepten

Marley Spoon laat haar klanten nog sneller een lekker en voedzame maaltijd op tafel zetten. De speciale “bliksemsnelle” recepten staan namelijk binnen 20 minuten op tafel. Wekelijks kies je bij Marley uit 12 recepten. 2 van deze wekelijkse recepten zijn vanaf nu deze zogenaamde “bliksemsnelle” recepten. Je herkent ze aan de gele banner onder het menu met de tekst: “Bliksemsnel recept – kook in 20 min.”. Het bijzondere aan de recepten is dat het voorwerk al gedaan is. Vaak zijn de groenten al gesneden waardoor je veel tijd bespaart. Het is met name een uitkomst voor gezinnen met weinig tijd. In korte tijd heb je namelijk toch een lekkere, gezonde en voedzame maaltijd op tafel. Het kan handig zijn als je een bepaalde dag in de week erg weinig tijd hebt voor het eten. Wanneer je op zo’n avond een bliksemsnel recept inplant weet je zeker dat je niet te veel tijd verspeelt aan het koken.

Hoe werkt dat dan?
Een voorbeeld van zo’n bliksemsnel recept is bijvoorbeeld de 5-Spice varkensreepjes in een roerbak met kool en peen. Marley Spoon neemt een deel van de voorbereiding uit handen. De witte kool, peen en bosuien worden voorgesneden meegeleverd. Op die manier kan je dit gerecht veel sneller op tafel zetten, zonder dat je aan smaak hoeft in te boeten. Ideaal!

Wekelijks kiezen uit 12 recepten

Tegenwoordig heb je bij Marley Spoon dus de keuze uit 12 verschillende recepten. Je kunt hier snel filteren op specifieke gerechten als “kindvriendelijk”, “vegetarisch”, of “glutenarm”. In een handomdraai heb je 3 of meer gerechten gevonden die passen bij jouw wensen. Tegenwoordig vindt je in het menu ook recepten met het gele label “favoriet”. Dit zijn de zogenaamde lievelingetjes van het publiek. Klanten van Marley Spoon kunnen de gerechten tegenwoordig beoordelen via de speciale App. Menu’s die hoog scoren worden dan terug op het menu gezet. Op die manier krijg je de kans om nog eens te genieten van die heerlijke pasta of varkensreepjes. Heb je dus zelf een bijzonder lekker gerecht van Marley Spoon ontvangen? Vergeet deze dan niet te beoordelen.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *