15-minuten recepten bij HelloFresh in september

September is een drukke maand. Het begin van de zogenaamde Back to School periode. Gezinnen beginnen langzaam weer met werk, school, sport, muziek en andere bezigheden. Om jou te helpen om weer helemaal in het ritme te komen biedt HelloFresh in de maand september speciale supersnelle recepten. Dankzij een aantal handige tips & tricks van de chefs van HelloFresh zet jij supersnel een gezonde maaltijd op tafel. Denk bijvoorbeeld aan voorgesneden groenten of wat minder omslachtige smaakmakers zoals een wokpasta. Dit alles scheelt je een hoop tijd zonder in te leveren op smaak of gezondheid.

 • HelloFresh biedt in de maand september supersnelle 15-minuten recepten
 • Speciaal bedoeld voor alle gezinnen die weer terug in het ritme willen komen
 • Het betreft recepten met bijvoorbeeld voorgesneden groenten of snelle smaakmakers
 • Op die manier zet je binnen 15 minuten een gerecht op tafel waar iedereen blij van wordt

Wat voor gerechten kan ik verwachten in mijn box?

De extra snelle 15-minuten gerechten vind je vanaf het menu van 31 augustus t/m 4 september in jouw box. De laatste week waarin je zo’n speciaal gerecht kunt kiezen is 21 t/m 25 september. In september kan je elke week één snel gerecht kiezen. Het gaat om de volgende recepten:

 • Snelle wok met noedels en Japans gekruide kip
 • Mini-tortilla’s met knapperige garnalen en venkel
 • Verse broccolisoep met zure room
 • Verse ravioli in romige spinaziesaus

Kortom: er is voor ieder wat wils. De recepten kan je gewoon kiezen zoals je normaal gewend bent (tegenwoordig staan er liefst 14 verschillende recepten klaar om uit te kiezen). De liefhebber kan er bijvoorbeeld ook nog verse soep met brood bijbestellen. Op die manier heb je altijd nog 1 snelle, gezonde en lekkere maaltijd in huis.

Kies nu zelf jouw korting bij HelloFresh

Wil jij ook weer lekker in het ritme komen nu de vakantie is afgelopen? Met HelloFresh kies je wekelijks voor een gezonde box met daarin alle verse producten voor 3 of meer maaltijden voor 1 t/m 6 personen. Je kunt eenvoudig een weekje overslaan en bepaalt dus helemaal zelf wanneer je wel/geen box ontvangt. Voor nieuwe klanten is er nu een hele gave actie: je kunt zelf jouw welkomstkorting kiezen. Er zijn 3 verschillende aanbiedingen waar je op dit moment uit kunt kiezen:

 1. 50% korting op je eerste box (je bespaart tot €59,98)
 2. 25% korting op je eerste 2 boxen (je bespaart tot €59,98)
 3. 25% korting op je eerste 3 boxen (je bespaart tot €89,96)

De goedkoopste HelloFresh box is er met deze actie dus al vanaf €17,97 (3 maaltijden voor 1 persoon). Verwacht je wel wat meer boxen te willen afnemen? Dan kun je beter kiezen voor korting op de eerste 3 boxen. Je profiteert dan van een heel interessante korting voor jouw eerste drie maaltijdboxen van HelloFresh.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.