Ekomenu en Ralph Moorman starten samenwerking

Enkele weken geleden is de samenwerking van Ekomenu en Ralph Moorman aangekondigd. Echt een aanrader voor iedereen die gezond wil leven met dagelijks glutenvrij en lactosevrij eten. Bij Ekomenu kun je zelf een leefstijl kiezen. De recepten die jij dan ontvangt worden dan aan deze levensstijl aangepast. Zo kun je kiezen voor onder andere vegan, vegetarisch of koolhydraatbewust of een van de andere (totaal 9) leefstijlen. daarnaast kan je aangeven of je allergisch of overgevoelig bent voor bepaalde ingredienten. Deze worden er dan tussenuit gefilterd. Ralph Moorman zal een rol spelen in dit proces.

Wie is Ralph Moorman

Ralph Moorman is een voedingsdeskundige met een enorme community. Hij focust op gezonde eetgewoontes met een basis van glutenvrij en lactosevrij. Waarom? Om hiermee je hormoonhuishouding in balans te brengen. Zijn project “het hormoonfactor dieet” is hier volledig op toegespitst. Met een speciaal dieet kunnen deelnemers afvallen, maar leren ze vooral gezonder te leven en bewuster na te denken over voeding. Een leerzaam dieet dus. Ralph Moorman houdt regelmatig lezingen op gezondheidsbeurzen en geeft presentaties aan bedrijven. Op die manier is ook de samenwerking met Ekomenu ontstaan.

Waarom is deze samenwerking interessant
Het koken van biologische maaltijden is lastig. Het is niet eenvoudig in de supermarkt een 100% biologisch winkelwagentje te vullen. Laat staat om inspiratie op te doen voor recepten. Mensen die glutenvrij en lactosevrij willen eten hebben doorgaans moeite om voldoende variatie in hun maaltijden te brengen. Ook deelnemers aan de hormoonfactor hebben daar moeite mee. Ekomenu kan hier een belangrijke rol in spelen. Daar kun je deze recepten en ingrediënten wekelijkse thuisbezorgd laten krijgen. Zonder dat je dus na hoeft te denken of alles wel voldoet aan de eisen.

Maaltijden Inspired by Ralph Moorman

Wellicht ben je ook bekend met Kooc, een ander concept van Ralph. Dit zijn hele gezonde kant en klaar maaltijden (ook interessant voor sporters bijvoorbeeld). Binnen enkele minuten heb je hem in oven of magnetron opgewarmd en kun je aan tafel. Deze kun je los aan je maaltijdbox bestelling toevoegen als extra (net als een fruitbox of groentebox). Bij Ekomenu is er nu de inspired by Ralph Moorman glutenvrije leefstijl en lactosevrije leefstijl bijgekomen. Samen proberen ze jou als klant de beste, meest gezonde, gevarieerde en lekkerste maaltijden voor te schotelen.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *