Kies zelf je korting bij HelloFresh

Een maaltijdbox zoals die van HelloFresh met korting proberen? Tegenwoordig wordt je overspoeld met actiecodes en vouchers waarmee je een korting ontvangt op jouw eerste box of op jouw eerste 2 of 3 boxen. HelloFresh maakt het nieuwe klanten wat gemakkelijker. Daar mag je namelijk zelf je korting kiezen. Nieuwe klanten hebben de keuze uit 50% korting op de eerste box, 25% korting op de eerste 2 boxen of 25% op de eerste 3 boxen. De hoogste korting haal je natuurlijk met de laatste code. Maar wil je eenmalig een box proberen dan is de 50% actiecode zeker ook interessant.

Welke korting kies jij?

Heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van de HelloFresh maaltijdbox? Dan kan je deze als nieuwe klant extra voordelig uitproberen. Hiervoor zijn er dus 3 verschillende aanbiedingen waar je zelf uit kunt kiezen. Let op: je kunt als nieuwe klant slechts van 1 aanbieding gebruik maken. Denk hier dus goed over na.

  • 50% korting op de eerste box. De eerste box met 3 maaltijden voor 2 personen kost dan slechts €20,47. De maximale korting loopt op tot €59,98
  • 25% korting op de eerste 2 boxen. De eerste 2 boxen met 3 maaltijden voor 2 personen kosten €30,71 en daarna betaal je het normale tarief. De maximale korting loopt op tot €59,98
  • 25% korting op de eerste 3 boxen. De eerste 3 boxen met 3 maaltijden voor 2 personen kosten €30,71 en daarna betaal je het normale tarief. De maximale korting loopt op tot €89,96.

Wat is het verschil tussen 25% korting op 2 boxen en op 3 boxen?
De 2e en 3e actie lijken eigenlijk heel veel op elkaar. Bij de ene actie ontvang je 25% korting op de eerste 2 boxen, en bij de ander op de 3 boxen. Ons advies: kies voor de korting op de eerste 3 boxen. Er is namelijk geen verplichting om daadwerkelijk 3 boxen af te nemen. Als je na 1 box wilt pauzeren of stoppen dan kan dit ook. In dat geval maakt het dus niet uit of je kiest voor de 2e of de 3e aanbieding. Wil je gewoon de laagste prijs voor 1 maaltijdbox? Kies dan de eerste actie waarbij je 50% korting ontvangt op jouw eerste box. Meer weten? Op de kortingscode pagina lees je alles wat je moet weten over de actuele aanbiedingen van mei 2024.

Wat zijn de voordelen van deze box?

Zoals je op onze website www.maaltijdbox.org wel kunt zien: er zijn tegenwoordig ontzettend veel verschillende boxen. Van HelloFresh tot Marley Spoon en van Ekomenu tot Willem&Drees. Wat onderscheidt Hello Fresh nu van de andere aanbieders? Het is nog steeds de marktleider in Nederland en dat heeft te maken met verschillende voordelen:

  • Veel variatie in de gerechten: wekelijks kan je kiezen uit 13 recepten
  • Altijd ingrediënten van topkwaliteit van de beste leveranciers. En alles wordt precies in de juiste hoeveelheid geleverd zodat je vrijwel niets hoeft weg te gooien
  • 100% gemak: veel keuze uit bezorgmomenten en een gebruiksvriendelijke App waarmee je eenvoudig jouw abonnement kunt beheren.
  • Let op: vaste klanten kunnen vaak een gratis maaltijdbox weggeven aan een vriend of vriendin. Leuk om iemand uit jouw omgeving blij mee te maken.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *