Tip: Biologische kerstmenu van Ekomenu

Het is dringen rondom de kerst-maaltijdboxen. Vrijwel alle grote maaltijdbox-aanbieders hebben inmiddels een kerstvariant van hun maaltijdbox aangekondigd. Eerder behandelden wij hier al de Allerhande Kerstbox en de HelloFresh kerstbox. Inmiddels is ook duidelijk dat aanbieders als De Krat, Beebox en Marley Spoon met een kerst-editie van hun maaltijdbox komen. In deze post staan we even stil bij het kerstmenu van Ekomenu. Eerder mochten wij al een menu van deze nieuwkomer uitproberen. Daarover lees je meer in onze Ekomenu Review.

Heb jij zin in een heerlijk kerstmenu, voor 2, 4, 6, 8, 10 of zelfs 12 personen? Helemaal genieten van 4 gevarieerde gangen? En heb je een voorkeur voor biologisch eten? Dan is de Ekomenu Kerstbox geknipt voor jou!

Wat staat er op het menu van de Ekomenu kerstbox?

Ekomenu biedt dit jaar twee verschillende menu’s aan. Het “standaard” menu, met vlees en vis, en een speciaal vegetarisch kerstmenu. Hieronder vind je de 4 gangen uit de beide menu’s:

  • Tartaartje van gerookte zalm, venkel, komkommer en dille-roomsaus
  • Romige kastanje-paddenstoelensoep met winterpostelein
  • Hollandse Limousin kogelbiefstuk met rode wijnsaus, gekaramelliseerde rode ui, mousseline van vergeten groente, kerstboompjes van romanesco en gepofte tomaatjes
  • Tiramisu met blauwe bessen en fonkelende granaatappelpitjes

Ga je liever voor een vegetarisch kerstmenu? Dan ben je bij Ekomenu ook aan het juiste adres. Het vega-menu bestaat uit de volgende 4 overheerlijke gangen:

  • Tartaartje van smaakbietjes, venkel, komkommer en dille-roomsaus
  • Romige kastanje-paddenstoelensoep met winterpostelein
  • Zwaluwgekletter witschimmelkaasje met gekaramelliseerde appel en ui, vergeten groentenpuree, kerstboompjes van romanesco en gepofte tomaatjes
  • Tiramisu met blauwe bessen en fonkelende granaatappelpitjes

Zoals je wel kunt zien hebben de beide kerstmenu’s van Ekomenu veel overeenkomsten.

Wat is de prijs van het Kerstmenu?

De prijs van het Kerstmenu van Ekomenu hangt af van het aantal personen dat je kiest. Het menu is verkrijgbaar vanaf € 55 voor 2 personen. Voor 4 personen betaal je € 93,-. Dit gaat zo door tot en met 12 personen, in dat geval betaal je € 228, -. Bedenk wel dat je voor 12 personen gemiddeld slechts €19 betaalt. Dit is een klein bedrag voor een geweldig, uitgebreid en veelzijdig 4-gangen kerstdiner!

Let op: je dient het kerstmenu zelf af te halen
In tegenstelling tot de reguliere maaltijdboxen van Ekomenu, wordt deze box niet bij je thuisbezorgd. De kerstmenu’s kunnen af worden gehaald bij een van de vele winkels. Kijk even op de website voor een winkel bij jou in de buurt. Bestellen is mogelijk tot en met 18 december. Wees er dus snel bij! Bestellen gaat via de Ekomenu website.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.