Spruit: speciale maaltijdbox voor kleine kinderen

Er is weer een nieuwe speler actief in maaltijbox-land: Spruit. Spruit is een speciale maaltijdbox voor de allerkleinsten. Spruit is ideaal als je jouw kindje al op jonge leeftijd kennis wil laten maken met gevarieerd eten. De menu’s zijn met name gericht op smaakontwikkeling van baby’s en peuters. Dat betekent dat kleine kinderen op jonge leeftijden veel verschillende smaken leren ontdekken. Het voordeel is dat als ze straks groot zijn, geen enkele moeite hebben met verschillende groenten en vlees. Uiteraard bevatten alle menu’s van Spruit de aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen. Zo weet jij zeker dat jouw baby of peuter alle belangrijke voedings- en bouwstoffen binnenkrijgt.

Hoe werkt het bestellen van de Spruit maaltijdbox?

Als je op de website van spruit (www.eetspruit.nl) beland, dan kun je kiezen uit 3 verschillende leeftijdscategorieen. Er is een menu voor kinderen vanaf 4 maanden, 8 maanden en 1 jaar. Elke week wordt er een box bezorgd met daarin 3 gevarieerde maaltijden voor de allerkleinsten. Je kunt de maaltijden gewoon een week lang in de koelkast bewaren. Je hoeft je niet uit te sloven in de keuken: alle maaltijden van Spruit zijn gewoon op te warmen in de magnetron. De maaltijden staan dus snel op tafel! De oprichters vinden het belangrijk dat kinderen kunnen wennen aan bepaalde smaken. Daarom komt er in elk weekmenu een maaltijd terug van de week ervoor.

Alle menu’s worden bedacht door de chefkoks van Spruit. Deze koks koken altijd met verse,seizoensgebonden producten. Elke week tref je enorm veel variatie aan in de menu’s. Als ouder hoef je dus niet langer na te denken over welk voedsel je jouw kindje deze week weer voor gaat zetten. Dat bedenkt Spruit helemaal voor jou!

Op dit moment is Spruit helaas nog niet landelijk beschikbaar. De maaltijdbox voor kinderen wordt alleen nog in Amsterdam bezorgd. Voor een speciaal verzoek kan wel een e-mail gestuurd worden naar info@spruit.nl.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *