Ontvang een gratis Fruitbox bij Mathijs Maaltijdbox

Mathijs Maaltijdbox heeft weer een leuke actie die je beslist niet mag missen. Bestel nu een van de maaltijdboxen van Mathijs, en ontvang een gratis fruitbox ter waarde van €14,-. De Fruitbox is een geweldig aanvulling op Mathijs Maaltijdbox. Deze speciale box bevat gemiddeld 15 tot 20 stuks fruit. Je treft typisch Nederlands seizoensfruit aan in deze box, maar ook verrassend exotisch fruit. Er zit precies genoeg fruit in zodat jij de aanbevolen hoeveelheid van 2 stuks fruit per dag ruimschoots haalt. Profiteer dus snel van deze actie van Mathijs Maaltijdbox en ontvang deze fruitbox helemaal gratis!

Ben je nog niet bekend met de maaltijdbox van TV-kok Mathijs Vrieze? Dan is dit wellicht een goed moment om deze foodbox eens uit te proberen. Bekijk ook onze Familiebox review en lees zelf hoe ons deze box bevallen is. De box is nu extra aantrekkelijk geprijsd. Mathijs biedt 3 verschillende boxen aan. De familiebox, de variatiebox en de Flexitariërbox.

De boxen van Mathijs Maaltijdbox

Bij Mathijs Maaltijdbox vind je een box die past bij elk gezin. Hieronder sommen wij de verschillende foodboxen nog even kort op:

Familiebox
De familiebox van Mathijs is speciaal bedoeld voor gezinnen met jonge kinderen. Deze box bevat gerechten die kindvriendelijk zijn, en die je relatief snel op tafel zet. De Familiebox bestel je nu tijdelijk voor slechts € 39.

Variatiebox
De variatiebox is erg geschikt voor (jonge) stellen. De variatiebox biedt net wat meer diepgang dan de familiebox. Met deze box ervaar je verschillende culinaire culturen. Een absolute aanrader als jullie er allebei van houden om geïnspireerd te worden met nieuwe recepten. De variatiebox van Mathijs Maaltijdbox is tijdelijk beschikbaar voor slechts €29!

Flexitariërbox
Wil jij graag bewust minder vlees eten? Vind jij het belangrijk dat het gerecht op jouw bord op een duurzame manier tot stand is gekomen? En vind jij het leuk/leerzaam om kennis et maken met recepten van over de hele wereld? Dan is de flexitariërbox zeker een box die moet proberen. Deze bestel je nu tijdelijk voor € 33!

De actie met de gratis fruitmand t.w.v. €14,- loopt tot en met 1 november 2016. Wacht dus niet te lang!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *