HelloFresh App beschikbaar voor Android

Nadat de speciale HelloFresh App in augustus 2015 werd gelanceerd, moesten Android gebruikers nog even geduld hebben. Nu is het dan eindelijk zover: Ook Android gebruikers kunnen de HelloFresh Applicatie downloaden uit de PlayStore. HelloFresh heeft haar mobiele platform hoog in het vaandel staan. Voor zowel Android als iOS (iPhone) heeft HelloFresh een zeer gebruiksvriendelijke applicatie gelanceerd die zowel aantrekkelijk voor klanten als niet-klanten. Klanten kunnen heel eenvoudig hun account inzien, hun laatste bestellingen bekijken, hun abonnement wijzigen en alle recepten bekijken. Niet alleen de aankomende recepten kunnen worden geraadpleegd. Gebruikers kunnen ook door de oudere recepten bladeren. Heb je in het verleden eens een ontzettend lekker gerecht gegeten met de HelloFresh Box? Dan kun je deze met de App heel eenvoudig terugzoeken, en kijken welke ingrediënten hier ook alweer voor nodig waren. Het is helaas niet mogelijk om dit gerecht weer aan je volgende bestelling toe te voegen. Dit zou een ontzettend bruikbare functie zijn voor de toekomst. De HelloFresh App is dus eigenlijk een database met ontzettend veel recepten. Daarom is de App ook interessant als je geen klant bent. Het is namelijk erg inspirerend maar vooral ook leuk om de verschillende recepten te bekijken.

Onze mening over de HelloFresh App

Onze mening over de HelloFresh App is dat dit echt een toegevoegde waarde biedt. Je hebt namelijk echt het gevoel dat je “grip” hebt op je abonnement en bestellingen. Uiteraard, je kunt je abonnement ook wijzigen via de website van HelloFresh. Maar voor je gevoel is zo’n App net wat toegankelijker en persoonlijker. Daarnaast is de App ontzettend handig om bij te hand te hebben wanneer je een recept gaat koken. Elk recept wordt namelijk stap voor stap uitgelegd. Voor de mensen die een Apple Watch hebben is het leuk om te noemen dat er ook een Apple Watch ondersteuning is. HelloFresh laat met de App wederom zien dat zij een zeer innovatieve speler is in de maaltijdbox markt. Concurrenten als Mathijs Maaltijdbox en Marley Spoon bieden nog geen App waarmee je je bestellingen/abonnement kunt beheren. Heb jij ervaringen met de App? Vind jij het fijn, of mis je juist concrete functies? Laat het ons weten!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *