Verrassingsei in Mathijs Maaltijdbox

Klanten van Mathijs Maaltijdbox moeten deze week hun maaltijdbox extra goed bekijken. In een aantal van de familieboxen en variatieboxen zit namelijk een ei verstopt. Dat meldt Mathijs Maaltijdbox via Facebook en Twitter. De Paashaas is nog steeds op zoek naar 4 vermiste eieren, zo is er te lezen op de Facebookpagina. Het is niet duidelijk hoeveel eieren Mathijs in totaal verstopt heeft in de dozen. Misschien zijn de paaseieren dusdanig goed verstopt dat klanten ze over het hoofd zien. Dus heb jij aan het begin van deze week de variatiebox of familiebox van Mathijs ontvangen? Bekijk deze box dan nog even goed. Misschien heb je het over het hoofd gezien en loop je jouw schitterende prijs mis 😉

Wanneer je een van de gelukkigen bent en een verrassingsei gevonden hebt kun je deze openmaken en een foto maken. En de prijs voor de gelukkige vinders is niet mis: De volgende maaltijdbox ontvang je namelijk helemaal gratis. Een ludieke, en vooral heel leuke actie van Mathijs dus! Op sociale media zagen we ook al dat er een ei-schilderset in de Familiebox zit voor de kinderen. Dus ook daar wordt aan gedacht. De gelukkige vinders van het verrassingsei kunnen een foto sturen en deze op social media plaatsen. Een mailtje sturen naar info@mathijsmaaltijdbox.nl volstaat ook.

Mathijs Maaltijdbox volgende week op dinsdag bezorgd

In verband met 2e paasdag worden de maaltijdboxen van Mathijs volgende week niet op de gebruikelijke maandag bezorgd. Klanten kunnen de box eenmalig een dag later, op de dinsdag, verwachten. Mathijs heeft tot nu toe slechts 1 afleverdag, wat in vergelijking met concurrerende boxen wel erg minimaal is. Partijen als HelloFresh en Marley Spoon, die zich grotendeels op het zelfde publiek richten, bieden veel meer afleverdagen. Hierdoor ben je als klant ook veel flexibeler en hoef je niet altijd 1 avond in de week vrij te houden voor de ontvangst van jouw Mathijs Maaltijdbox. Wel is het prettig dat je een dag van tevoren een SMS krijgt met daarin een concrete aflevertijd. Met een Mathijs Maaltijdbox kortingscode bestel je jouw eerste box nu met 15 euro korting. Op die manier kun je op een heel laagdrempelige manier eens kennis maken met het concept van de maaltijdbox.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *