Beebox en Willem&Drees gaan samen

Beebox, de bekende biologische maaltijdbox waar we regelmatig over schrijven, gaat samen met Willem&Drees. Willem&Drees is al sinds 2009 bezig met het verkopen van biologische producten die rechtstreeks afkomstig zijn van de boer. In 2016 fuseerden beide bedrijven al, en nu gaan ze beide verder onder 1 merknaam: Willem&Drees.

Schrik niet: Willem&Drees blijft gewoon de vertrouwde biologische maaltijdboxen verkopen. Deze dragen overigens ook nog steeds de naam Beebox. Ook het assortiment is gelijk gebleven. Het enige verschil is dat je de boxen nu dient te bestellen via de vernieuwde website www.willemendrees.nl. Uiteindelijk hoopt het bedrijf door deze fusie een win-win situatie te creëren. De bewuste consument kan naast zijn vertrouwde Beebox, ook andere verse en biologische producten meebestellen. Denk aan kaas, brood of eieren. Hiermee biedt Beebox in zekere zin hetzelfde voordeel als de Allerhande Box. Ook hier kan je betrekkelijk eenvoudig direct je overige boodschappen meebestellen.

Beebox en Willem&Drees samen verder. Je bestelt nu online je bio-maaltijdbox en overige bio-versproducten.

Wat verandert er voor mij als Beebox gebruiker?

Bestel jij regelmatig de Beebox? Dan verandert er voor jou gelukkig niet veel. Je kan nog steeds eenvoudig en snel online je abonnement beheren, boxen inplannen en overslaan. Het gaat nu alleen even via een andere website. Op willemendrees.nl vind je rechtsboven een kopje “inloggen” waar je met je huidige gegevens je abonnement kan beheren. Het voordeel van de fusie met Beebox en Willem&Drees is dat je nu ook andere biologische versproducten mee kunt bestellen.

Profiteer nu van 10 euro korting bij Willem&Drees

Wil jij de Beebox maaltijdbox proberen? Of ben je nieuwsgierig naar de bio-webwinkel van Willem&Drees? Profiteer dan nu tijdelijk van 10 euro korting bij Willem&Drees! Je kan gebruik maken van deze actie met de code: HIEPERDEPIEP. Kijk ook op onze pagina Beebox Kortingscode voor een overzicht met actuele kortingen en aanbiedingen van deze biologische maaltijdbox.

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *