€25 korting op HelloFresh in April

De afgelopen maanden konden nieuwe HelloFresh klanten profiteren van een “2 keer 10 euro korting” actie. Met behulp van deze kortingscode ontving je standaard 10 euro korting op de eerste maaltijdbox. Wanneer deze bevalt, en je een tweede box neemt ontvang je ook 10 euro korting op de tweede maaltijdbox. Totaal kon je dus profiteren van 20 euro korting. Deze maand heeft HelloFresh een nieuwe actie voor nieuwe klanten: je ontvangt 25 euro korting op je eerste maaltijdbox. Dat is een bijzonder aantrekkelijke korting. Een box voor 1 persoon met 3 maaltijden kost nu bijvoorbeeld geen €34,- maar slechts €9,-. Voor 9 euro 3 gevarieerde gerechten inclusief een heldere receptenkaart. Dat is een bijzonder lucratieve aanbieding. De meest populaire box voor 2 personen en 3 maaltijden kost nu slechts €14. Wil jij deze maand dus eens een maaltijdbox uitproberen? Dan vindt je bij HelloFresh deze maand de hoogste korting.

25 euro korting hellofresh april 2017
9 euro voor een maaltijdbox? Het kan bij HelloFresh.

9 euro voor een maaltijdbox?

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: 9 euro voor een maaltijdbox. Een maaltijdbox voor 1 persoon en 3 maaltijden koop je nu echt voor maar 9 euro. Dat komt neer op slechts 3 euro per maaltijd. Er zijn vermoedelijk maar weinig eenpersoonshuishoudens die voor 3 euro zo’n complete, royale en gevarieerde maaltijd op tafel kunnen zetten. Na het bestellen van jouw eerste box zit je nergens aan vast. Je kan dus gewoon eenmalig deze maaltijdbox van HelloFresh uitproberen en vervolgens weer opzeggen. Let op: de kortingscode geldt alleen voor nieuwe klanten. Je kan hier dus echt maar 1 keer van gebruik maken.

Voor welke boxen geldt de HelloFresh kortingscode?

Ben je nieuwsgierig? En wil je zo’n maaltijdbox eigenlijk wel eens proberen met deze HelloFresh kortingscode? Pak dan deze maand je kans en profiteer van een heel mooie korting. De code geldt voor de volgende boxen:

  • De OriginalBox. Dit is de meest gangbare box, geschikt voor 1 tot en met 6 volwassenen. Een aanrader als je met z’n tweetjes bent.
  • De Veggiebox. Zoals de naam al zegt: dit is een vegetarische box met veel variëteit.
  • De Familybox. Ben je met 2 volwassenen en bijvoorbeeld 2 kinderen? Dan is de Familybox een aanrader omdat de gerechten kindvriendelijk zijn en snel op tafel staan.

 

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *