Het 9 maanden menu van Ekomenu

Veel aanstaande moeders worstelen ermee: wat mag ik tijdens mijn zwangerschap wel eten, en wat moet ik beslist vermijden? Voor deze vrouwen is er nu een oplossing: het 9 maanden menu van Ekomenu. Juist tijdens je zwangerschap is het enorm belangrijk dat je een gezonde en gevarieerde voeding binnen krijgt. Dit is gezond voor jou, maar ook voor je kindje. Het 9 maanden menu volgt de richtlijnen van het voedingscentrum. Op die manier weet je zeker dat je voldoende groenten, vitamines, mineralen en eiwitten binnenkrijgt. Wist je dat jouw kindje tijdens de zwangerschap volledige afhankelijk is van wat jij eet, en van jouw voedingsreserve? Het geeft dan een erg prettig gevoel wanneer dit op orde is!

maaltijdbox-zwangere-vrouwen-ekomenuHet 9 Maanden Menu ontzorgt
Daarnaast heb je tijdens je zwangerschap al genoeg aan je hoofd. Het is dan erg prettig wanneer je je niet meer druk hoeft te maken om het eten. Het 9 Maanden Menu ontzorgt jou op die manier dus ook voor een gedeelte. En de recepten en instructies zijn zo gemakkelijk dat het voor jouw partner ook geen probleem meer is om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Mooie bijkomstigheid: de gerechten van Ekomenu zijn 100% biologisch.

Is het 9 Maanden Menu iets voor mij?

Ben jij zwanger? En vind je het lastig om te bepalen wat je wel en niet mag eten tijdens je zwangerschap? Dan is het 9 Maanden Menu wellicht een uitkomst voor jou. Hieronder sommen we de voordelen van dit menu voor zwangere vrouwen kort op:

  • Niet druk maken over wat wel/niet eten
  • Jij en je kindje krijgen alle benodigde voedingsstoffen binnen
  • Eenvoudige recepten die snel op tafel staan
  • 100% biologsich
  • Gezond voor het hele gezin
  • Eenvoudig wisselen met andere Ekomenu’s

Over Ekomenu

Het 9 Maanden Menu kan je online bestellen bij Ekomenu, een aanbieder van maaltijdboxen. Naast het menu voor zwangere vrouwen vind je hier nog liefst 7 andere soorten menu’s. Denk aan een variatie, familie, vegetarisch en koolhydraatarm menu. Voor iedereen is er eigenlijk wel een menu dat past bij zijn of haar levensstijl. Dus nadat jouw kindje ter wereld is gekomen kan je eenvoudig overstappen op een van de andere menu’s. De menu’s van Ekomenu zijn altijd 100% biologisch en zijn helemaal gericht op gezond. De recepten zet je snel op tafel, doorgaans binnen 30 minuten.

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *