HelloFresh opent Pop-up store in Londen

HelloFresh heeft deze week een fysieke winkel geopend op het Old Street Station in Londen. Daarmee wil de maaltijdbox-aanbieder gehoor geven aan de groeiende vraag naar een fysiek afhaalpunt. Bovendien is zo’n fysieke winkel op een druk bezochte locatie ideaal om nieuwe klanten warm te maken voor een maaltijdbox. Het is onduidelijk of deze fysieke winkel van HelloFresh een blijvertje is, of slechts een publiciteitsstunt.

De winkel ging open op 1 maart. Het is de bedoeling dat het in eerste instantie 4 weken lang open blijft. HelloFresh doneert 10% van de omzet van de verkochte boxen in de winkel aan een goed doel. De foodbox die in de fysieke winkel verkocht wordt wijkt af van de box die mensen met een abonnement thuis ontvangen. HelloFresh heeft namelijk de meest populaire recepten geselecteerd (uit hun archief dat ruim 5.000 recepten telt) en deze in een speciale box gestopt. De gerechten staan, zoals we van HelloFresh gewend zijn, binnen 30 minuten op tafel. Om zoveel mogelijk buzz rondom de HelloFresh Pop-up store te creëren ontvingen de eerste 100 mensen die een selfie in de winkel maakten en posten een gratis maaltijdbox.

Ook fysieke HelloFresh winkels in Nederland?

Zit jij te wachten op fysieke HelloFresh afhaalpunten in Nederland? Het grote voordeel van de Allerhande Box is dat je deze op honderden punten ook zelf kan afhalen. Deze service ontbreekt nog bij aanbieders als HelloFresh, Marley Spoon en Mathijs Maaltijdbox. Hoewel zij verschillende bezorgmomenten aanbieden, kan het toch prettig zijn wanneer je de box kan afhalen op een moment dat het jou uitkomt. Laat ons weten of jij fysieke afhaalpunten een meerwaarde vindt!

Hans Kisteman

Wil jij alles weten over maaltijdboxen? Mijn naam is Hans Kisteman, en ik vertel je graag alles over de verschillende soorten boxen. Of je nu een normale maaltijdbox wilt bestellen of een vegetarische, vegan of kindvriendelijke variant: ik zal je adviseren. Daarnaast deel ik mijn ervaringen d.m.v. testen & beoordelingen en beantwoord ik vragen via de mail (info@maaltijdbox.org). Je kunt me natuurlijk ook volgen op social media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *